BB辣都辣到痴晒線 Yu Taste 2022-06-13叫左2個涼麵 辣度係BB辣點知一食 辣到以為叫錯大辣我同屋企人平時都有食開辣呢個無可能係BB辣囉完全食到好辛苦!食到一半已經食唔到,屋企有人仲話食到耳仔痛!唔敢再叫呢間 希望舖頭可以注意一下…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享BB辣都辣到痴晒線 Yu Taste https://s.openrice.com/QrKT0H6r300檢舉 張貼 評分--味道--環境3服務2衛生--抵食用餐途徑Delivery
不過不失Lunch Edo Sushi Shu (Shantung Street) 2021-10-14今日公眾假期 好多食Omakase 既已經full哂之後揾到呢間有位就試下啦坐位都坐得舒服既 我同朋友都揀左11款壽司既Omakase不過我眼見就多人叫Lunch set 上前菜待應就咁放低 完全唔知咩黎要我朋友問佢 原來係蓮藕餅 好食既之後就食壽司啦 食到第三舊 個碟其實有汁但就無人抹 影相就無咁好睇啦之後有個師傅可能見我影得唔自在就知道原來隻碟有汁 幫我地抹細心既 但就遲左少少可能今晚紅日 師傅太忙同食客就無溝通食材普遍都新鮮 但最尾舊海膽就唔多新鮮…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不過不失Lunch Edo Sushi Shu (Shantung Street) https://s.openrice.com/QrKT09W5000檢舉 張貼 評分3味道3環境2服務3衛生3抵食用餐途徑Dine In
失望的餐廳😕 I Tae Won Korean Restaurant 2021-07-24約咗個朋友試試呢間韓國餐廳我哋6:45去到 都已經差唔多爆場入到去環境都OK我哋兩個人佢俾咗張四人枱我哋我哋點完野食之後 每人俾咗六小碟小菜都幾好食😋主菜就好失望:(我哋叫咗海鮮煎餅 半隻炸雞 水冷麵 加3支啤酒水冷麵竟然係最好食佢又醋同芥辣可以加落去夏天食好舒服海鮮煎餅好失望 得幾粒好細嘅八爪魚🐙個汁仲要冇乜味好淡半隻炸雞炸都好乾同埋都係好淡一啲調味都冇唔知係咪有限時我哋食咗兩個鐘之後就俾左張單我地埋單6百幾 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望的餐廳😕 I Tae Won Korean Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0eraz00檢舉 張貼 評分2味道2環境2服務3衛生1抵食用餐日期2021-07-23用餐途徑Dine In用餐時段Dinner