小妹以前係呢頭附近番學,真係「細細個」就聽聞呢間既芒果拿破崙稱得上係全港最好食
之前聽聞餅店員工態度差,果然名不虛傳
全程都黑口黑面..問佢可唔可以俾錢留餅,晏啲番來攞,佢話: 唔可以喎,你要先過來買啦,不過有就有,冇就冇架喇
不過唔好既態度冇影響小妹購買既心情
於是買左一件番屋企試下回家車程大概45分鐘,都擔心拿破崙會變軟,但擔心係多餘既
拿破崙三層酥皮依然鬆脆,配上香甜芒果醬同埋比例完美既吉士醬,簡直係人間美味
一定會encore
…查看更多
Mimosa Patisserie
2016-05-19
寫trash的中文都要打星* 賤過極權國家
Haters gonna hate
hwchun
phe55 you are definitely a slave
phe55 貼錢做奴隸, 你好叻
phe55
其實我都係打自己既感受,關你咩事呢? 你咁唔中意大可以唔睇,唔需要係度話人奴隸。
hwchun
我都係寫我對你嘅感受姐,關你屁事
hwchun
助長啲乞兒仲唔係賤?你仲要係真心做奴隸嗰隻添,被迫都話要拯救佢哋重獲自由喇,你呢啲甘願去做奴隸真係唔抵可憐
phe55
多謝你咁留意我 我做唔做奴隸都唔關你事 我都好可憐你既人生日日只可以係度打埋啲咁負面既review 做人正面啲啦
hwchun
最可憐嗰個係你,我都係得閒當你玩具咁玩,你就激到扎扎跳又講乜嘢人生好可憐,如果一個人咁正面咁積極就咪鬼覆啦,就唔會*到去做奴隸。做乜嘢啊話中咗你而家唔憤氣呀?好心你唔係啲咁嘅人唔好喺度扮正面,正面L有樣睇架白 *。你全家有你呢啲咁麻煩的成員真係好可憐,呸
hwchun
話我干涉你,你又喺度話我啲評論好負面,你都幾矛盾喎。其實你呢啲人版咁偽君子,講一套做一套,真係唔受個社會歡迎,睇你都冇乜朋友冇男朋友屋企人又唔關心你,所以你喺度發牢騷扮正面,哈哈
hwchun
你仲可憐呀,講埋晒啲咁消極咁負面話之後就話做人正面啲,咁你做嘢一定好失敗所以成日強調做人要正面,你一家大細真係好可憐
phe55
我望住你啲回覆得啖笑 依家係邊個可憐啲 係邊個被激親 要*係度人生攻擊其他人滿足自己 我覆三十個字 你就覆三百個字 有時間就多啲陪下身邊既人 同埋希望你以後就算有幾不滿幾負面都唔好牽涉到人地既屋企人 覆完呢個我就唔會再覆 多謝
hwchun
你自稱好積極但係講嘅嘢就低能到得人驚,又消極,你無謂獻醜啦傻婆。復幾多隻字又關你事?覆得多就等於嬲?如果你個腦有問題你全家去睇獸醫啦哈哈。唔夠人嘈就喺度發脾氣,咁積極又會咁在意我話你啲乜?慌你唔係低等下賤嘅廢物介意人哋點睇你。都唔知你咩心態。
hwchun
你講嘢都好陰質,你得閒就做多啲好事,陪下屋企人,唔好成日發癲。睇你個款都知你冇乜福氣,所以鍾意比啲八婆店主指住鬧都咁歡喜。你一家大細真係好cheap有你啲咁嘅家庭成員。
hwchun
你真係好廢,覆都唔敢覆所以就講到自己好正義再去覆。實質你就冇料到冇嘢講俾人串到出唔到聲。你千祈唔好覆啊,覆咗正一龜婆
fatpigslover
態度差到咁都繼續仲要食好似唔食會死咁唔怪之得呢間垃圾仲可以繼續生存
$35 (Other)