東記炸豬排炸雞翼已經十年無再去今日順便帶親戚朋友一行5人去慈山寺再推薦此地食物質素保持 覺得完全無問題
內地親戚都一致讚好!可惜係安排座位實在令人生厭去到東記就有一個女士A問我幾多位我話五位,但係想買埋其他檔口嘅嘢過嚟食佢話咁你幫襯一人一杯飲品我話咁嘅咩平日都係可以打亂食個喎啲枱係屬於熟食中心嘅跟住就一念不爽,咁樣樣唔理我
後來有另外一位女士B再問我我話打算食三碗麵到啦,就會喺其他檔口嘗試其他嘢如果要飲嘢就幫襯返佢哋跟住佢就話咁冇問題,叫我坐大台張枱可以坐到10人我一坐低唔夠3分鐘就即刻過嚟問我飲咩我話不如你俾個餐牌我睇吓先跟住就揼咗一個餐牌冇豬扒嘅後來先知道原來喺隔離間食肆專賣飲品後來又有另外一位真係東記嘅侍應過嚟所以我心情就已經很不爽5分鐘之內,不斷車輪轉雖然話食飯飯時間,但係人流唔算真係好多我話你哋咁急催,我連睇都未睇後來我哋叫咗三碗麵去咗另外一個檔口買西多士跟住就開餐啦我先發現原來不斷催我哋嗰個係專賣飲品嘅檔口到到我哋差唔多食完,個老闆過嚟仲話我哋唔幫襯佢買嘢飲下次唔可以咁樣樣仲話自己啲員工又要出糧又剩如果唔買嘢飲,要坐返中間我話其實我一開始已經先小人後君子我有問過係你哋叫我坐低強迫消費真係令到人哋觀感好差

生意難做,大家都知但係人哋都係唔係完全唔消費坐埋台之前已經講明咗亦都知道熟食中心係可以檔口互相拎嘢食過去輸打贏要實在太唔要得 仲話返個客人不斷講嘢做生意唔誠實均真

…Read More
Like
2024-08-19
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$46 (Lunch)