無良食市 Yum Cha 2019-11-04話說11月3日食點心放題,早咗到都比入,諗住服務唔錯啦,咁係樓下都望到158 點心加涼菜,,198 點心涼菜加小炒,上到去睇張點心紙時,已經分2邊,心知不妙,就揾佢同事過嚟問清楚點收費,竟然燒賣係要比198先有得食,未問佢燒賣屬於點心定小炒,佢地都話係點心,但要加40先可以點,咁擺明屈人錢,未把火起身走,仲要同我講可以單點,咁果40元唔係比唔起,只係條氣唔順!搞到我唔寫出黎唔得…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享無良食市 Yum Cha https://s.openrice.com/QrKT0kT0s00檢舉 張貼 評分1味道4環境3服務3衛生1抵食用餐途徑Dine In
唔好食又貴 Babiya 2018-05-26話說小弟今日係叫外賣嘅,叫咗幾樣野,韓式炒年糕收28元得好少 ,最狠係廿三元紅燒雞亦得2隻,炸餃子就40元得5隻,而個韓式炒粉絲淡而無味,得個雞肉拌飯叫做正常dd,大家去尖沙咀坐低食都唔使咁貴!食物味道很一般,自己整個辛辣面都無咁勞氣,擺明騙財!擺明騙財!擺明騙財!很重要的,所以要講三次!!!!又貴又唔好食大家千其唔好上檔!!…..............................…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享唔好食又貴 Babiya https://s.openrice.com/QrKT03wWk00檢舉 張貼 評分1味道--環境1服務1衛生1抵食用餐途徑Delivery
正! Rosé Home Kitchen 2009-10-18估唔到咁好食!食咗好多間鴨胸,這間係無敵架!個環境比較細,但乾淨!三五知己去食下無問提!特飲都唔差,個cake 食得出係home made,食得出用心整,個意粉質感好好呀,彈牙,但個份糧比較少,但價錢係用抵字!唔記得影相,下次會後補!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享正! Rosé Home Kitchen https://s.openrice.com/QrKT0WHOV00檢舉 Bee Yeung :和男朋友在中午時到了這一間小店,裝飾是挺好的,可食物就一點都不好吃,我很喜歡吃西餐,所以就來了,我們點了白汁盧荀蟹子意大利麵,雙層芝士漢堡扒配飯薰衣草蜜糖蛋糕和朱古力蛋糕,那個意大利麵很難吃,完全是硬身的,沒煮熟嗎?那個白汁又沒白汁的味道,盧荀又好像變壞的樣子雙層芝士漢堡扒配飯還廚師推介?多是夠多了,可是那個牛肉弄得太老了,又乾又韌,磨菇汁跟意粉的汁一樣是沒味的,還有點涼涼的,芝士就有點臭,可就只有個賣相可以過得去,男朋友是個不講求吃的,可他也覺得不行,朱古力香蕉蛋糕:還過得去,就是乾了點薰衣草蜜糖蛋糕:這個是放了幾天了?薰衣草味是有,可怎麼有一種酸酸臭臭的味,和朱古力一樣也是很乾.我點了凍檸水,看樣子好像很好喝,因為它特濃,可是喝起來跟水沒分別,男朋友點了白朱古力咖啡,一上來,我就看見那個杯子還有些污垢,這麼小的一個店,外表漂亮是沒有用的,連衛生都搞不好,可我男朋友還是喝了口,他說他喝不出有白朱古力的味道,我也嘗著喝了口別說白朱古力,連那個咖啡味我也喝不到,那個咖啡不夠濃,和清水也是差不多,白朱古力配和咖啡的香濃味道完全喝不出來 那個價錢是不貴,可是對那些食物真是,一次就好了,要吃這止價錢的東西,還不如吃別的好了,大不了加一點點的錢!!!2010-12-07 回覆 張貼 評分5味道3環境4服務4衛生5抵食用餐日期2009-10-17