好適合坐低慢慢傾嘅台式高檔餐廳 Dào Chéng Taiwanese Restaurant (V Point) 2024-03-17已經係第三次食,真心出色嘅台灣菜,當然唔係台灣價,但質素都算抵翻。不過,餐廳侍應總係揾唔到,有少少失禮。花雕醉雞,八斗子炒飯,櫻花蝦津白,菠蘿醬牛菲力 餐廳位好闊落,好好坐。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好適合坐低慢慢傾嘅台式高檔餐廳 Dào Chéng Taiwanese Restaurant (V Point) https://s.openrice.com/QrKT0tS1H00檢舉 張貼 評分--味道4環境2服務4衛生--抵食用餐途徑Dine In相關食評30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
無後悔去嘅餐廳 Sum Siu Bar and Grill 2024-02-09牛舌,白鱔,蟹多士,炒飯,雞皮🌟🌟🌟必食~其他食物都係唔錯真心值得食嘅串燒店老闆好好人,叫我哋幫手調枱,仲請咗我哋食燒菠蘿和燒湯丸~埋單800兩人,係食飽到不得了會想食過再食嘅店…查看更多+ 2以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享無後悔去嘅餐廳 Sum Siu Bar and Grill https://s.openrice.com/QrKT0OwvG00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務4衛生3抵食推介美食燒白鱔黑松露蟹肉炒飯燒牛脷芯用餐途徑Dine In
一般真心 Susan chicken rice 2023-11-01見好多寫到個椰汁雞好正,但老實講真係一般,對應質素,價錢都係少貴。特登叫咗美祿飲品,係我第一次飲,覺得以後都無必要浪費quota飲。服務態度真係好,食物質素真係麻麻地。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一般真心 Susan chicken rice https://s.openrice.com/QrKT0eDjD00檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務3衛生--抵食用餐途徑Dine In
姊妹慶祝生日🎂 Mulino 2023-10-25衝住氣氛好呢句去,去到無令人失望三文魚好食,伴碟的薯泥更好食~牛扒烤味出到,但略嫌薄,少貴。甜品開心果千層塔,一般般,酥皮部分唔夠香,勝在唔會太甜,但可以試其他~不得不讚係氣氛,幫朋友慶祝生日,職員會過嚟一齊唱生日歌餐廳好好坐,坐咗4小時,完全無趕迫感覺!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享姊妹慶祝生日🎂 Mulino https://s.openrice.com/QrKT0VwycW0檢舉 張貼 評分4味道5環境4服務4衛生3抵食用餐途徑Dine In
自費 忍唔住寫食評 Shiawase Yakitori (Cityplaza) 2023-09-30尋日中秋,一早約屋企食,都預好難book餐廳。點樣幸福鳥有位,本身望住評價兩極都放低期望,當同屋企人食餐飯就算。必須大讚係服務❤️超用心望你張枱有冇嘢都執走,斟茶勤力,係近年我好少感到真係應該收服務費嘅餐廳!一到,佢上前菜見到半隻鮑魚嚇一嚇,會唔會濫收錢,但最後埋單$20一位包茶芥,我覺得okok。之後講到🥗食物,全部都達到水準嘅,真係出色嘅我覺得係刺身沙律,串燒雞腎,同魷魚🐙❤️壽喜燒好多菜,啱我呢啲追求食菜嘅~🔔重點:上菜速度一流,唔會要你等十世。埋單$1300左右4個人,係飽住走~❤️我食係太古店,真心推介一個闊落嘅地方傾下偈,食下嘢~…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享自費 忍唔住寫食評 Shiawase Yakitori (Cityplaza) https://s.openrice.com/QrKT0cDHC00檢舉 張貼 評分4味道4環境5服務4衛生3抵食推介美食汁燒原條九州槍魷魚刺身拼盤用餐日期2023-09-29用餐途徑Dine In用餐時段Dinner