我去食burger通常都唔會食魚柳飽由其去M記 我一定唔去食魚柳包同時係 因為M記令我對魚柳飽卻步的今日去到沙田呢間 見到佢強推魚堡 就試下喇其實係我第二次食Triple O's同埋係我第二次食唔同既魚塊漢堡OP既食評多數推介mushroom burger同埋原味果隻但係上次係食左雞肉漢堡既 係唔好食既
事實上 我認為M記既板燒雞腿包仲好食D今次食魚堡都係同M記作比較的到現在魚柳包只吃過兩間 一,Triple O's 二,MC價錢當然有大大既分別一,Triple O's 魚堡 $42(單售)二,MC 魚柳包 $10(單售)味道方面Triple O's 真係優勝MC好多多多多多多
MC同Triple O's 既魚柳同樣係用炸既可能係Triple O's既魚堡口感豐富 令到我覺得一D都唔油膩MC既由頭到尾只係用強酸既沙律醫去阻擋塊魚柳既醒味但係 我到明白到價錢既差異 MC無可能會有高質素既產品近日仲見到MC推行個"即叫即整"既方法仲強調話好好味 我見到個廣告都覺得好反感 *上次去食Triple O's 無乜人 坐得好舒服今日去食Triple O's 多左好多人 有D擠迫既感覺…Read More
Triple O's by White Spot
2009-06-17
Like
為食Goofy
小弟其實就唔食牛既,我買餐既時候又冇留意,點知咬左一口就知買錯左,所以我唯有唔食去買過一個, 當其時有一個經理走過黎問我做咩唔食,係咪有問題.我就答佢唔係你地有問題,只係我一時大意買錯左!佢提議幫我換過一個,我話唔好,因為我食過,買返就得喇,但佢好堅持幫我換返!佢地d食物唔止好食,仲服務一流!!!

魚堡