Hong Kong | Eng
繁
简
Eng
ประเทศอื่น
อัพเดทข้อมูลร้านอาหาร เพื่อธุรกิจ
สำรวจ

Followings
Alvin gor
Level 1Hong Kong
ภาพรวม
รีวิว (4)
รูปภาพ (11)
夠韓風 必食湯麵
Seoul Noodles (士丹利街)
2024-10-11
這道菜看起來非常誘人,湯底紅亮,香氣四溢。鍋中有豐富的配料,像是嫩滑的肉片和脆口的豆芽,讓人一看就食指大動。湯頭似乎是以濃郁的香料調製而成,顯得特別入味。搭配白米飯和海苔,增添了風味的層次感。在品嚐的時候,湯汁的濃厚與肉質的鮮嫩相得益彰,每一口都讓人感受到溫暖和滿足。豆芽的脆感也為整體口感增添了活力。這道菜不僅味道出色,視覺上也非常吸引人,令人難以忘懷。總體來說,這是一道值得推薦的美食,無論是味道還是呈現方式,都讓人感到驚喜。如果你喜歡濃郁的湯品,這道菜絕對不容錯過!…ดูเพิ่มเติม
รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice
ไลค์
抵食高質壽司
Sushi Raku (Granville Building)
2021-08-12
平日食,一入到去已經安排好座位,坐吧台,張台下邊有個籃俾你放野,所以唔洗驚冇位擺野用紙筆填好張單,服務員就送上沙律同湯,食緊野果時都係咁斟茶,大概五次到,服務算好師傅喺你面前整壽司,逐件上,可以保持新鮮度,同埋最佳入口時機 我揀左午市自選八件($138),壽司已調味,每件都好高質同好味,最好食係火炙左口魚邊,有入口即溶嘅效果油甘魚深海池魚赤身凡立貝火炙三文魚甜蝦三文魚魚子軍艦 蔥吞拿魚腩軍艦火炙左口魚邊…ดูเพิ่มเติม
+ 4
ไลค์
เมนูแนะนำ
火炙左口魚邊壽司
最難食嘅日本午餐
櫻之亭和風日本料理
2021-05-24
行行下求其入咗間餐廳 想食個正正常常嘅午餐( 個人唔係要求好高)叫咗個午市定食 蟹子劍魚腩丼飯,包一碗麵豉湯碗飯一嚟到胃口已經淨返一成,魚片望落去顯得極度唔爭鮮之後我夾起咗第一嚿魚,食落去已經有一大陣腥味 仲有好多咬唔開嘅筋食到底四嚿,我已經頂唔順嗰陣腥味,要吐返舊魚出黎加上蟹子份量只得一匙羹,仲要係林嘅其實價錢已經唔係特別平,佢連一個正正常常可以入口嘅丼飯都畀唔到我最後為咗專重食物我都有食曬啲飯 ,不過啲魚真係頂唔順啦~…ดูเพิ่มเติม
วันที่ไปกิน
ราคาต่อคน
$80 (Lunch)
รีวิวใกล้เคียง
รีวิวที่เขียนโดยสมาชิกคนเดิมภายใน 30 วัน
最難吃兼反胃之日本料理
最難吃兼反胃之日本料理
櫻之亭和風日本料理
2021-05-22
叫左個蟹籽劍魚腩丼,d刺身係腥嘅,落豉油Wasabi 都蓋不過那陣味,每舊魚都勁多筋,放入囗度即有反胃感覺🤢,蟹籽係林嘅, 一個匙羹分量都冇😪,加上價錢都唔係特別平, 不值得一試!!!…ดูเพิ่มเติม
วันที่ไปกิน
ราคาต่อคน
$80 (Lunch)
รีวิวใกล้เคียง
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice