皮還皮,肉還肉嘅餃子⋯⋯ 拉布拉腸 2024-01-05叫咗碗淨餃子,返到屋企一開,粒粒餃子都皮肉分離咁滯⋯⋯見到其中一個員工態度麻麻地先醒起,之前有一晚試過去到以為佢哋未收工,對住收銀個到講咗句「唔該」先發現佢地已經洗緊野,然後嗰個員工望住我講咗句「唔咩該」⋯⋯態度差到⋯⋯…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享皮還皮,肉還肉嘅餃子⋯⋯ 拉布拉腸 https://s.openrice.com/QrKT05AXF00檢舉 張貼 評分2味道1環境1服務2衛生2抵食用餐途徑TakeAway
好有驚喜⋯⋯無一碟係ok ge Sea Dragon King 2023-01-17難得同屋企人入長洲,諗住食海鮮又費事睇OpenRice,見佢係當眼位就入咗去嘩!不得了!每樣餸都好有驚喜😂✨👏🏼喪甜咖啡走咖啡味橡根扇貝柴魚cosplay鰻魚咖哩味京都骨腥味「海膽」炒飯海魚變身三文魚苦味老生菜😂好欣賞佢呀 啲餸為我哋餐飯帶來好多樂趣真係咁多碟餸無一碟係ok嘅知唔知幾難做到😂😂😂仲要等餸等咗半個鐘,叫個樣無個樣,叫你入去坐個陣就講到好抵送乜送乜,坐落就好似失憶咁乜鬼都無👏🏼…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好有驚喜⋯⋯無一碟係ok ge Sea Dragon King https://s.openrice.com/QrKT0Ftr700檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐日期2023-01-17用餐途徑Dine In人均消費$100 (Lunch)