味道正常! Tarou Izakaya 2021-07-23係IG睇到廣告見新開裝修幾特別同埋魚生賣相新鮮就簡左呢間幫朋友補祝生日飯。一入到去安排我地兩個坐正中間對住切魚生師傅又對住廚房都唔緊要,問題黎啦...音樂大聲到同朋友完全傾唔到計,仲特登將音樂調較更大聲...所以食物既相都無心機影。食物方面味道係正常既,價錢以晚市居酒屋黎講係算抵既。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享味道正常! Tarou Izakaya https://s.openrice.com/QrKT01v4z00檢舉 張貼 評分--味道4環境3服務3衛生--抵食用餐途徑Dine In
不顯眼用心經營的小店✨ 軟橋米苔目餐廳 2017-10-27經過深水埗甘多次都無留意到既小店之後無意中我終於留意到啦招牌Q彈豆腐推介比平時食的魚豆腐彈牙豬膶好新鮮好軟滑調味淡左少少主角登場一條一條好得意好重米既味道有少少咬口好大一碗女仔的話可以share食…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不顯眼用心經營的小店✨ 軟橋米苔目餐廳 https://s.openrice.com/QrKT0v4Oi00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生4抵食推介美食軟橋招牌Q彈豆腐用餐途徑Dine In
服務態度好👏🏻 Supreme Manya Japanese Restaurant 2017-10-27Book左位之後都等左半個鐘在場還有好多人等位之後經理很好人提早大家優惠時間每款都新鮮好味道除左蝦就明顯左邊幾隻吾不新鮮每款都好好食啊飯吾會太大舊岩曬我細食既女仔去到邊間放題都必食芝麻雞翼炸得酥脆又香炸芝士食完一粒之後會再想食停吾到羊架無乜肉燒得有少少乾但味道系好食既…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度好👏🏻 Supreme Manya Japanese Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0h4Oi00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食炸物至尊榴槤炸彈炸芝士用餐途徑Dine In
扺食意大利菜🤤 M3 Italian 2017-10-19Cp值成正比帕爾瑪火腿火箭菜薄餅火腿鹹味味配蜜桃同火箭菜好夾中和返火腿既鹹好食當晚想食烤豬手但賣曬之後轉試下烤西班牙黑毛鞍配燒雜菜及辣墨西哥汁意外地肉質嫩同好多肉汁配酸酸辣辣既汁好開胃黑松露野菌燒帶子意大利粉望落去分量以為好少點知隻碟好深食極都仲系好多三個人分黎食就岩岩好黑松露好香意大利入曬味推介大家晚餐吾知食咩好就去試下M3啦…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享扺食意大利菜🤤 M3 Italian https://s.openrice.com/QrKT0ap0i00檢舉 張貼 評分4味道4環境3服務4衛生4抵食推介美食黑松露野菌燒帶子意大利粉烤加拿大豬鞍配墨西哥汁帕爾瑪火腿火箭菜薄餅用餐途徑Dine In用餐時段Dinner
拉麵迷🤗 Ramen Bari-Uma (Kimberley Road) 2017-10-19系尖沙咀行完街想食拉麵🍜之前一直想試霸嗎拉麵終於食到了復古波子汽水好懷舊嘅味道照燒餃子每次食拉麵都必點煎餃子味道正常可以過下口癮都吾錯。我走青辛辣炙燒豚肉味玉拉麵湯底唔算太濃容易入口不會粘喉嚨面質軟硬適中豚肉好厚既一塊咬一啖好滿足整體黎講經過尖沙咀又想食拉麵既各位都可以試下過下拉麵口癮之選擇…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享拉麵迷🤗 Ramen Bari-Uma (Kimberley Road) https://s.openrice.com/QrKT0iYmi00檢舉 張貼 評分3味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食辛辣炙燒豚肉味玉拉麵等候時間5 分鐘 (Dine In)用餐時段Dinner
👭想試好耐的龍蝦泡飯 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家 2017-05-12本人幾鐘意龍蝦聽聞村爺爺好耐終於去左試下極上海鮮龍蝦泡真系勁多海鮮賣面吸引湯底鮮甜唔會好溜口差吾多一個人可以食完朋友話想飲湯就叫左個蟲草花雞湯濃郁嘅蟲草花味飲完一啖接一啖…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享👭想試好耐的龍蝦泡飯 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家 https://s.openrice.com/QrKT0Qtig00檢舉 張貼 評分4味道3環境3服務4衛生3抵食推介美食極上海鮮龍蝦湯泡飯蟲草花雞湯等候時間5 分鐘 (Dine In)人均消費$65
❤️可以食到好飽的韓國小食 bbokki 2016-10-27今次食紫菜飯卷、芝士炸雞、魚年糕卷晚餐外賣拎返屋企食韓國飯卷必食好味食完又飽雞肉嫩滑芝士味濃醬汁又辣又甜好開胃望落去勁似炸熱狗魚肉年糕加番茄醬芥末醬好夾年糕好煙韌勁好食最尾食到好飽好滿足…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享❤️可以食到好飽的韓國小食 bbokki https://s.openrice.com/QrKT0Nxme00檢舉 張貼 評分4味道3環境3服務3衛生4抵食推介美食魚年糕卷星星炸雞用餐途徑TakeAway人均消費$120
👍🏻外賣不錯選擇 韓食 2016-08-13之前行過未有機會試終於今次試到甜辣雞塊行回家途中勁想食了最後我忍到回家先食好彩仲系暖暖地甘熱天氣一定要食冷麵啦賣相幾吸引有梨片加泡菜湯底是酸酸甜甜好開胃夏天食好爽…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享👍🏻外賣不錯選擇 韓食 https://s.openrice.com/QrKT0vJCe00檢舉 張貼 評分3味道3環境4服務3衛生3抵食推介美食甜辣雞塊韓國冷麵用餐日期2016-08-11等候時間5 分鐘 (TakeAway)人均消費$50
😚小寵包 Ming Bistro 2016-06-24行下希慎吾知食咩好見到名館有小寵包就入左去叫左個套餐瑤柱冬菇肉菘竹筒飯點心簡左煎蓮藕餅瑤柱份量多有冬菇好香加埋肉碎煎到剛剛好脆卜卜有蓮藕馬蹄豬肉好入味主角之一我最愛既一口鮮肉小寵包哈哈我一口氣食左四個多汁又勁鮮甜真系一口接一口花膠姬松茸湯好滋潤清甜又營養價值高…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享😚小寵包 Ming Bistro https://s.openrice.com/QrKT0OSud00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生3抵食推介美食鮮肉一口小籠包用餐日期2016-06-14用餐途徑Dine In人均消費$170
😚試新野 Running BBQ 2016-06-23我好無聊Running燒我諗起Running man吾好打我好啦終於黎左食任食既飲品、醬料要自取真系你叫幾件就黎幾件我同朋友都系細食之人吾系食左多野牛脷、豬耳、豬頸肉、厚切五花肉五花肉一定無得輸啦最中意燒到脆又香到爆蒜蓉係我哋自己加落去扇貝點可以無左蒜蓉估吾依到既炸雞炸得幾好我無簡到辣我點燒肉個辣醬仲好食過佢搭配甜酸辣醬我同朋友是海帶湯迷韓國多數是生日慶祝先煮海帶湯無聊之作之似麵包超人…查看更多+ 5以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享😚試新野 Running BBQ https://s.openrice.com/QrKT0viqd00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生3抵食推介美食厚切五花肉扇貝炸雞用餐日期2016-06-15用餐途徑Dine In人均消費$200
✨用心去做既放題 Daieiki Japanese Restaurant 2016-06-11已經食左第五次了水準愈黎愈好今日帶我女仔朋友黎食佢第一次黎食依間細細件好適合女仔細食海膽吾會苦幾鮮味蘆筍和牛卷新出的好好味蘆筍好脆加埋和牛好夾芝士軟殼蟹卷軟殼蟹炸得剛剛好黑松露味好重好正加埋三文魚無得頂炸秋葵新出的以為就甘炸甘簡單?錯啦原來入面有讓左雞肉炸左之後無甘滑潺潺容易入口放題一定要食既羊架發覺真系新出左好多之前都無既燒牛脷剛剛燒好就食Wow太好味了最中意佢芝麻雞翼好脆又入味又一新出炒田雞田雞我最愛之一炒得好香又入曬味隻隻差吾多系田雞腿食完甘多肉一定要食下沙律啦柚子大蝦酸酸甜甜好清爽…查看更多+ 5以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享✨用心去做既放題 Daieiki Japanese Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0zLYJW0檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務3衛生4抵食推介美食芝麻雞翼燒有機菠蘿天婦羅蘆筍和牛卷刺身用餐日期2016-06-08用餐途徑Dine In
👍🏻鮮甜美味 Wohoho Hotpot 2016-06-06哈哈發覺最近都成日打邊爐就知我又幾愛啦依個套餐好抵食又吸引點可以吾試一上枱就見到一煲好清既椰子湯底同半隻雞滾左之後店員好好人幫我地放雞落去配菜都有好多款架蓮藕隔離系新鮮淮山好好味食落去質感有d似薯仔嘩加左甘多料落去好豐富第一時間飲個湯先勁鮮甜好好飲冬菇啊豆腐啊雞肉啊完全入曬味重點之一黎啦每樣都正正齊齊依到既潮式四寶丸系自取貨所以系出面較少食到潮式既丸肉質咬落去較實又肉味重黑豚肉、安格斯牛、蝦都好新鮮每樣野都入左湯都有淡淡椰子香味諗起又想再食啦…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享👍🏻鮮甜美味 Wohoho Hotpot https://s.openrice.com/QrKT0EQSd00檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務3衛生4抵食推介美食椰子雞煲潮式四寶丸黑豚肉用餐日期2016-05-31用餐途徑Dine In人均消費$220
😁好味道 Happy Family Restautant 2016-05-28個名好得意叫前家樂主要食雞煲,烤魚火鍋見好評都吾錯就黎試下老闆推介新出既椰子雞煲好就試下我地兩個人叫左半隻雞未食望個湯底都流囇口水用料好足有紅棗、杞子、洋蔥、茜芹等等Wow打開勁香椰子味飲一淡湯好清甜如果吾食得辣既推介大家試依個三式餃有韭菜餃、雲吞、魚皮餃就系一般食到既味道,都ok其中之一既主角雪花牛肉我地叫左小份兩個人食都夠曬牛肉味好重又新鮮食甘多肉一定要叫個菜食下啦娃娃菜好新鮮芝士竹輪推介芝士味好濃郁勁多芝士爆漿的…查看更多+ 2以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享😁好味道 Happy Family Restautant https://s.openrice.com/QrKT0iv4d00檢舉 johnnywalker2015 哈哈!我也感受到這份好味道,希望你會感到窩心~謝謝你2016-05-29 回覆 張貼 評分4味道3環境4服務3衛生3抵食推介美食芝士竹輪椰子雞煲雪花牛用餐日期2016-05-26用餐途徑Dine In人均消費$260
😍暫時食過最好食的炸雞店 The Hwaduk 2016-05-25香港的韓國炸雞店開得越來越多但食左甘多間,暫時食過最好食系依間21樓所以坐玻璃個邊仲可以望下出面既景兩杯都系有氣果汁左邊個杯系杮幾得意既味道右邊系藍苺主角到啦一定要食炸雞年糕炸雞完全吾會好流平時食其他炸雞食左兩三件已經食吾落最主要系年糕好煙韌好入味勁好食差吾多俾我食曬海鮮烏冬食得出有蜆肉既味道烏冬吾彈牙太軟身…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享😍暫時食過最好食的炸雞店 The Hwaduk https://s.openrice.com/QrKT0Xemd00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務3衛生4抵食推介美食Chicken with Rice Cake用餐日期2016-05-19用餐途徑Dine In人均消費$250
😊幾年無食一樣好味 Hiroshi 2016-05-16已經有幾年無食了之前佐敦,現在搬左去尖沙咀心血來潮好想食抹茶英國皇室都飲既水果花茶飲落去淡淡既水果香味好舒服依家推出左午餐set有好多選擇:)下午茶set都有和風海鮮海藻麵意粉炒得好香每一條麵都入曬味因為海藻麵所以食完吾怕肥又增加飽肚感男士們推介之選日本好傳統口味既湯烏冬同吉列豬扒飯烏冬質地有彈性好滑食完又想食黎到一定要食既抹茶蛋卷抹茶既Cream好滑同之前食既味道無變新出黑芝麻蛋卷芝麻味好香又吾會好流一杯雪糕滿足晒我想食嘅願望雪糕底下有海綿蛋糕店員話系用黎吸抹茶溶落既雪糕好貼心之後底下仲有杏仁片丸子,抹茶既果凍同抹茶雪糕完全吾會好甜,一個人默默地就食完一杯…查看更多+ 2以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享😊幾年無食一樣好味 Hiroshi https://s.openrice.com/QrKT0stKd00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務3衛生4抵食推介美食和風海鮮海藻麵意粉抹茶蛋卷黑芝麻蛋卷用餐日期2016-05-11用餐途徑Dine In人均消費$220