Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

概要
食評 (2)
相片 (2)
收費陰濕!經理待應都極差!0服務
Tao Heung Tea House (Crocodile Center)
2023-11-12
0服務!!😡😡😡😡經理好似有份賺錢咁,咩優惠都收收埋埋特登賺客多啲錢,收貴你!!!要佢服務你就完全扮睇唔到🙊🙊🙊🙊🙊🙊入呢間店要預左咩都自己黎!一入門口無人帶位搵職員就話自己揀位等揀完位坐好哂~另一個經理就突然叫我地轉位!話我地坐果張係大枱!? 晏啲會有客黎(結果到走都仲有大把位)留意返當時有成一半枱都係空而且隔離位都係咁坐(經理聲稱人地入得早)而且擺碗都符合我地人數(經理即叫待應大枱要補返5-6套碗,唔係既話人地會坐左) 比說話我地聽然後轉完位就變返0服務枱到無點餐紙自己唔識去收銀拎 就唔會拎到早茶優惠經理會叫你掃QR落貴野,唔會自己比優惠時段紙你更加唔會提起茶壺方面用新式壺禁制電子爐自動加水煲水完全無人說明一下而且蓋好熱!大意既話會辣親!!隔離枱後尾黎左一組客人同我地一樣未黎過 唔識用但唔會有人幫你! 我地直頭教埋隔離台用🌚🌚🌚食物一般埋單果陣多口問先知原來指定時間前離座有折當然亦都唔會有人提你!!最終都係比人陰左😡…查看更多
cyychum D收銀仲不知所謂,明知个客搵晚餐資料,張單涉係牆邊唔會主動囉,專登行開。我知佢玩乜,專登囉。佢返黎開口:唔好我行開係柜位囉野。我答佢:咁你明知个客搵乜,企係度咁耐又做到d乜。結果緊係唔光顧。佢如果認為前枱重要,就囉痰罐,10个鈡都唔好用開,請个廢7,蝕9成?蝕少左啦!
2024-09-07
回覆
店員態度非常差!!
Pillowtalk Restaurant & Bar
2023-06-11
第一次試呢間店本身特登為左試佢既芝士火鍋而黎一切都還中規中距,後來因為店員態度破壞哂好心情:(首先芝士火鍋,本身芝士味好淡一入口已有啲失望其次所講既鍋,就係一個大杯而唔係出而芝士火鍋用既小鍋😃一睇就知份量唔夠用小食(雞塊、薯角)相對濃味,較咸,就更加係占滿哂芝士都唔出味咁個鍋價錢唔算貴,都合理理解後來就黎食到乾就問下店員加芝士幾錢咁聽到要50蚊就唔想加因為反正都唔係好好食🥱 唔值得再花錢結果見到果位女店員聽到之後就返去同佢d同事們講返我唔加錢😅一齊細聲講大聲笑人~非常唔禮貌 呢個偏僻地段~餐廳收正常西餐價~我又無用任何discount~只係禮貌咁問下店員真心唔明點解要咁既惡劣態度對客人🥱🥱唔會再黎👋🏻👋🏻另外仲叫左個意粉,呢個係幾好味既🤔但心情被影響 嬲嬲地~拿拿聲食完閃人啦🤣店內冷氣亦唔夠,坐左陣就熱到出汗🤷🏻‍♀️…查看更多
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice