openrice
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (5)
今鋪真係BonBon硬🪨
James Bonbon Bakery
2023-01-09
見到門口好多人排隊諗住應該幾正幾好食🤤排隊嘅時候一路睇網上嘅食評,見大家都大讚!咁就買嚟試吓,排到我嘅時候見到有個lotus 焦糖餅碎嘅麻薯波波,應該係新品(?)睇個名感覺流晒口水好好食咁😳$20一個包仲要冇拳頭咁大✊🏻已經都唔算平,後來試咗一啖直接揼咗😦個皮好硬好硬,今次真係真係Bon Bon硬😅入邊完全食唔到焦糖味,一入口全部都係啲cream😖本身個人已經唔係特別喜cream仲以為係吉士醬添ᐡ߹ - ߹ᐡ總括而言,真係唔值得花$20去買呢個新品,但原本嗰啲菠蘿皮麻糬波波應該仲可以一試🫡…查看更多
冇驚喜
Soul Food Truck
2022-11-26
想食咗好耐呢度嘅玫瑰醬年糕,但係一直都冇機會,今日返完學之後就搭左車過咗嚟試,但係點知佢個玫瑰醬年糕賣晒😰最後求其要咗個芝士辣炒年糕同埋雞蛋看地球2.0等咗差唔多15分鐘先有,啲店員工作效率好慢,切手卷都用咗差唔多成2分鐘😖芝士辣炒年糕好普通,叫咗BB辣都係好辣,啲芝士都比較少,唔算好抵食。雞蛋看地球2.0唔錯,但係冇乜驚喜,蛋皮都唔會好乾,但係賣相唔係好吸引,總括而言唔算太差,但唔一定要試🤓…查看更多
同想像中好大落差
Bhc chicken
2022-07-26
大約11:45嘅時候嚟到,入去第一個職員跟住佢就叫我哋出去出邊等一陣,都幾好有個位坐下但嗰度冇冷氣好焗喺樓梯口位🥵入到去之後唔知係咪因為第一批等咗差唔多20分鐘先有,另外最想食嘅招牌芝士炸雞冇貨😟有好多口味都賣晒,最終嗌左一個half half 原味炸雞有啲油,甜辣醬醬汁唔好食,10分滿分最多5分,因為一開頭食落去真係好好食,但係越食越覺得利,食到好辛苦~食完應該有排都唔會想再嚟食,有啲失望😅…查看更多
bhchk001 Better Happier Choice 感謝光顧BHC 如果食物味道未如意 我地會盡力改善 下次再光臨BHC 我地保證提供滿意既食物及服務 歡迎再次光臨BHC:)
2022-08-11
回覆
2022-08-11
回覆
好差嘅體驗
Penang
2022-07-12
第一次去咗食呢間餐廳 見到門口有個牌寫住學生價全部$42 見到好似幾平幾抵就入咗去 點知道入咗去啲姐姐完全冇理過你 求其搵咗個人同佢搭枱 之後就開始落嘢食 叫咗個西冷牛扒 牛扒啲筋好多 又老又奀😅 嗌嘢食嘅時候 問佢有咩飲 佢好冇禮貌咁話:「咪平時飲開嗰啲囉 你平時冇飲嘅咩?」之後去到買單嘅時候 佢要我比$62 話因為我冇講話我係學生所以要比正常價錢 但係我着緊校服 相信正常人見到校服都肯定係學生啦 同時門口個牌亦都有寫住話只要着住校服就有呢個優惠🥵 真係唔好去呢間餐廳 想入去受氣就你鍾意啦😶‍🌫️…查看更多
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice