openrice
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片
一流食物配三流服務
Homebake
2025-09-11
我係樓上返工,幾乎長期幫襯,但收銀姐姐態度超差,特別係講英文個位。每次比錢我都係用八達通,有一次佢部機係咁接觸唔到,佢一口咬定係我八達通唔得,係我問題,我講左幾次手機正常,一直話我問題,個樣仲嫌我煩。後尾經理過嚟有叫我拎起再放,又叫姐姐再㩒,我有照估,但係姐姐唔理,對經理都係一樣態度咁話係我問題。最後我唔想煩,自己拎現金出黎。一開始有問我要唔要紙袋,我就係樓上返工,話左唔要,中途佢等得唔耐煩,又夾硬將我個包放落紙袋。真係不知所謂,如果唔係食物好食,我諗好快冇人幫襯!…查看更多
检举
2025-09-11
TakeAway
Breakfast
態度差、唔值得再食
SATAY KING (MPM Plaza)
2024-08-07
今日到貴公司光顧了兩個外賣,我們大約11:30落單了,然後到12:00都未有,我們都要等多十分鐘啊,不太合理了,如果係焗類都可以原諒,但只是普通食物,然後第二樣就是我們在備註要求要咖啡糖,最後係比白糖,這樣備註有什麼意思呢?其實這個經歷都試過兩次,第一次我寫黃糖,然後貴公司員工不明白,所以第二次我們寫咖啡糖應該明白啦,點知道都是比錯,我們話不需要餐具都係比左,這個就算啦,然後我們想找員工幫忙要咖啡糖,有位員工已經見到我們以為等位,之後我們說不是,都未講到我們的要求,她就完全不理我們啦還叫我們在外面慢慢等,我們完全不理解嘅服務態度,正常見到客人無論是等位還是什麼要求你都可以有禮對待?最後我返到去見到外賣少了太陽蛋和d送肯定比堂食更加少,導致我哋更加生氣,固定貴分店處理事情,經理都有不斷解釋,都有跟我們抱歉,態度都良好,但以上種種原因導致我們對貴公司服務有所保留…查看更多
赞好
检举
2024-08-07
30 分钟 (TakeAway)
$55 (Lunch)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice