今朝同女朋友睇完戲就係附近搵地方食晏晝, 行行下見到呢間小店有隻蜜蜂做招牌, 買熱狗覺得幾得意就入去食啦。睇下睇下, 見到二人餐有12吋蜂狗+豬頸肉法+2件蝦多+4條薯波+2杯熱飲, 好似幾抵食就點左黎食。店內雖小,得4個位到, 但坐得幾舒服, 隔左陣d野食就黎lu~首先黎左係蝦多同薯波, 佢地d薯波係一條條~蝦多我同女朋友都覺得差少少, 因為內裡係蝦膠唔係蝦肉, 呢度扣左少少分, 大致好食, 因為外面都好脆卜卜!!!!至於薯波就一般啦, 不過不失~主角之一出場, 秘製豬頸肉法包!!
好好食, 個包好脆, 內裡的豬頸肉好香口, 唔會話太「鞋」,配料的青瓜,蘿蔔絲同扎肉一齊食好正!!!尤其蘿蔔絲, 佢地整o既醬料好好食!!!!
~正野~主角之二, 12吋蜂狗!呢個製作時間比較耐, 但一出到黎好有驚喜!!條腸真係唔講得笑!!脆皮, 內裡的肉好好食~而且連其他配料+包+腸一齊咬個感覺好正!!!!( 女朋友試唔到呢個感覺,因為佢個口太細
)~正野!!整體而言, 好食!!!!!佢地主打o既包真係有水準~~小食有空間去改進~~有機會一定會再黎食~因為個包真係好好食~~~~~~
價錢方面應該加左價, 番黎睇番之前係平d, 而家一個二人餐要$99~不過都抵食o既~~…Read More
Bee Two French Baguette & Coffee
2012-05-01
Like