放工為何總是餓? SiuYeah 2025-09-18話說放工突然好想食串燒,就向附近搵下又比我搵到噃。仲要有驚喜!!一共叫左8樣野食,都好快上到菜,不得不提點左個辣金菇,係出乎我預期多 ,成兜滿嘅,真心開心左,平時其他舖頭叫開金菇係最唔抵,食兩啖就無哂,但係今次呢間係絕對滿足到我,好食又唔算貴又大兜,老闆仲送左個鱈魚脆片過我試!!推介推介!!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享放工為何總是餓? SiuYeah https://s.openrice.com/QrKT0GdHU00檢舉 張貼 評分4味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑Dine In
等超耐 又難食 Momo Classic (Kai Tin Shopping Centre) 2025-02-21今日難得放假想食好啲,點知本身想食個一間餐廳東主有喜啦,咁就是旦入左間餐廳就係呢間啦,坐底嘟個qr code落單,咁就12:18分左右叫左咖喱牛坑腩飯,差不多到12:40分先上到,但其實中途已經吹左一次,估計係廚房漏單(因為正常應該最快上到係咖喱類嘅飯餐)算 !都遲左無計啦,又肚餓,終於等到有得食,個咖喱水到唔識形容,牛得碎濕濕個5,6舊 。個個炸雞餃子圖片實體都知會有差別。但都唔好過份仲要難食到飛起!!!!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享等超耐 又難食 Momo Classic (Kai Tin Shopping Centre) https://s.openrice.com/QrKT0WsLQ00檢舉 張貼 評分1味道1環境3服務2衛生1抵食用餐途徑Dine In
態度服務十分差 上海點匠滬點小廚 2024-02-02本身見到社交媒體網站有推薦呢間,又見佢啲菜式好吸引,加上媽媽又有提過想食上海菜同小籠包,所以就提前打電話去問下需唔需要訂位,有個嬸嬸聽左,答一句無訂位(語氣已經不太好),咁我諗住問多句會唔會有落場時間個啲 ,我都未問到就比佢cut左我線,未食態度服務都咁差,再加上見有留言都係有提到員工服務差,明顯唔想做生意咁,我知野食好食係重點,但服務態度真係都會好影響,感受十分不好…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享態度服務十分差 上海點匠滬點小廚 https://s.openrice.com/QrKT0ENTG00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食
好差嘅用餐體驗,不可一,不可再 Holly Brown Coffee Roasters 2023-08-19服務態度差,味道不如理想 ,價錢同份量亦稍為不合比例入坐後服務員特意指住餐牌一頁講左一句野好細聲,朋友聽唔清就問多次個一頁有咩特別,佢回答一句好唔耐煩嘅:其實出面(指接待位置)有得睇。原來係佢想講個一頁上邊嘅而家呢個時段唔會有得叫,好當我地聽力差。🦻🦻到食物上枱(所有份量都係加細碼) 意大利麵除左酸食唔到任何味道、蝦多士似粥麵店嘅牛脷酥、個薄餅除左睇得出係手工野我唔知點形容😅除後叫杯伯爵茶我地震撼了, 50蚊一杯細細杯嘅茶包茶,心諗50蚊實有佢個人之處嘅,結論係佢真一杯超級市場30幾蚊一盒嘅茶包完全無分別👏🏻👏🏻👏🏻最後好彩有個8點30後入座電視框我地都無咁唔抵🤝🤝另外佢有滴水情況出現…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好差嘅用餐體驗,不可一,不可再 Holly Brown Coffee Roasters https://s.openrice.com/QrKT0EtnB00檢舉 張貼 評分1味道--環境1服務3衛生1抵食用餐日期2023-08-18用餐途徑Dine In用餐時段Dinner