Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (2)
值得推介👍👍👍
Bistro Wellington
2022-02-24
今日係我一家居家隔離嘅第一日諗起對上星期同太太行過附近呢間新鋪不如試下佢外賣 之後一試難忘今日想再試佢咖哩吉烈豬扒飯太太食咖哩厚牛利飯由於居家隔離 唔可以外出我試下問下攞去我樓下掛係鐵閘我自己再攞得唔得點知佢地一口答應 仲比埋自取折扣我 真係人間有愛講返食物 真係超值 一大塊無骨豬扒 岩晒我啖啖肉外皮仍然鬆脆 肉質唔會死實厚牛利都好好 厚得黎咬落唔會韌調味亦夠 好好味咖哩汁係似日式 香口帶甜 撈飯一流最後有支小甜意米水送 解下油膩講真 爭D食唔晒 夠飽 味道好好 價錢好合理自取折實總共只係$102 呢區性價比黎講算高 …查看更多
咖哩厚牛利飯
咖哩吉烈豬扒飯
2022-02-24
20 分鐘 (Delivery)
cp值高 尚算穩定牛腩
頂元魚蛋大王
2021-01-07
本身好鐘意食牛腩又係呢區住九記無食成十年係有時去上環新記食下呢間食過一次就愛上了已經食過十次以上食普通牛腩河大概十次都有八次牛腩都好靚肥瘦適中 肉質夠淋 肥膏有甘香味但有兩次就有筋膜位牛腩份量算多 一排放係面粉亦大碗 湯底清甜 味精味唔太勁 下午茶仲要加2蚊有汽水凍飲40蚊攪掂邊到搵…查看更多
第三次來 但無了拖羅刺身 無了h牌 m牌雪糕任食
Deluxe Daikiya Japanese Restaurant (Causeway Bay Plaza 1)
2018-05-19
第三次黎食滿心歡喜期待大吃一餐點知一打開第一板刺身已經無左高質拖羅食心情即時沉了一沉💧💧💧為有叫其他野食三文魚 帶子 油甘魚依然新鮮👍炸物水準都keep到但係出面自助吧攞格格脆薯塊竟然係凍……(我已經食頭輪5點30到竟然有凍炸物食)出去攞汽水 有新出白色可樂汽水任飲但去到雪糕櫃睇 竟然無晒h字頭 m字頭雪糕只有一d普通到極點嘅雪糕 雪條......真係好失望到最後原來係臨賣單會比張雪糕紙你 每人限點一杯有牌子雪糕無拖羅 無正雪糕 價錢依然無變…查看更多
2018-05-18
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice