女老闆娘態度勁差
出去接朋友入黎 叫唔好再行黎行去 冷氣已經唔夠 6個人食 諗住4個女仔坐一邊另外2個男仔坐門口類似吧枱既位食 我地同行3個女仔入左先另外一個男仔坐左吧枱個邊 叫我個男仔朋友坐返落去 態度勁差甘講最後麵黎左10分鐘都冇仲出緊煙既情況可以同客人講食快啲啦 出面好多人等緊我真係第一次野食再好都唔會再幫襯比錢受氣…Read More
SaiMeanBoss
2023-06-25
YellowwWong
我唔再回覆咖啦 唔想再拗落去冇意思我要講既都講哂 祝你生意興隆啦 野食係唔錯既
hty0723
唔係好明關姓屈定姓賴咩事,我只係覺得如果您當時真係見到出面有人等位您會食快d,我就唔會特別提醒你可能要食快小小,出面有人等位;如果無提您交枱先,而您又真係見到出面有人等位,咁結果都一樣,您都係會食快d。食開茜麵嘅客人都知我呢句說話fix咗,每次講都一樣。至於您話語氣唔好,係您先入為主先,覺得我態度唔好,就算我講bye bye您都會覺得唔好(我都好清楚記得果日都有同你哋講拜拜,如果要語氣唔好,態度唔好,拜拜都唔會同你講)前面您又話妹妹早過您一段時間入座,後面又話妹妹同您一齊入座,cctv段片過咗期,我都無謂再深究妹妹遲您幾多離開了。
hty0723
作為一個店主,面對您種種指控,都是想作出一個回應,讓大家了解所有來龍去脈。多謝您一直關心,特意留意這個食評,並給予回覆,祝您早日找到合心意的小店來光顧。