服務一般 Golden Phoenix Restaurant 2024-09-25平時我們是去開荃灣分店食的 嗰日經過屯門順便試一試屯門分店的牛柳餐 於是入座了點了兩份牛柳餐 但牛柳未到已經要埋單 嗰時候9:30都未到 直接隊埋嚟俾啲咩 唔好意思都冇講聲 我見營業時間是10:00 感覺服務一般 去返荃灣食會穩陣啲…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務一般 Golden Phoenix Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0Wl1M00检举 张贴 评分--味道3环境2服务3卫生--抵食推介美食羅宋湯用餐途径Dine In
不新鮮 服務態度極差 Star Palace 2023-12-22之前都有來這裏食飯 今晚黎提早做節食餐飯 一開頭都好地地不錯 最後追加芝士焗加拿大龍蝦伊麵 龍蝦不新鮮 係削的 之前不是這樣 很有可能不是新鮮的 因為平時食咁多龍蝦新鮮的話,一定是彈牙的 。不可能這樣 於是諗住投訴一下 但是該名員工大大聲話我哋啲龍蝦伊麵差不多吃完咁滯先講 大佬! 龍蝦仲有半邊 啲面有一半左右 四個人每人夾啲係咁㗎啦,態度極為差劣 唔試點知咩質素?!然後再找一個類似高級嘅人再敷衍我們 說波士頓龍蝦是削係正常的 真係吹脹 然後就走咗去 呢間嘢真係黑名單 唔會再幫襯!食餐飯一肚氣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享不新鮮 服務態度極差 Star Palace https://s.openrice.com/QrKT0NpLF00检举 张贴 评分2味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径Dine In
很差 啲牛肉 大把鋪好食過佢 Gyujin Shabu Shabu & Sukiyaki Restaurant (YOHO MALL II) 2022-08-30未食過一間火鍋啲牛肉咁垃圾 唔係人食咁 啲牛肉好似雪左耐咁 好似食緊擦膠咁 又薄 好難食 話呢間嘢啲牛肉好食嗰啲人都唔知係咪有問題 定係佢哋冇食過好嘢?我哋揀嘅係澳洲牛個套餐 都勁難食 啲牛肉冇咩脂肪 打邊爐梗係主要食牛肉 樓上牛大人最平嗰個好食過佢10倍 同埋出邊啲嘢冇咩選擇揀咁 以後都唔會再嚟食 永久黑名單 入場時本身揀了90分鐘 食咗陣已經唔對路 跟住想轉返60分鐘 店員問過經理 同我講過咗30分鐘冇得轉 我立刻問幾點入場 再望一望時間 發現都未夠30分鐘 最後幫我轉 跟住個經理同我講 夠60分鐘要即刻走 好似比說話我聽咁 第一次出街食嘢個體驗咁差 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享很差 啲牛肉 大把鋪好食過佢 Gyujin Shabu Shabu & Sukiyaki Restaurant (YOHO MALL II) https://s.openrice.com/QrKT0gFL400检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食推介美食牛肉用餐日期2022-08-29用餐途径Dine In人均消费$200
懷疑被騙 Star Palace 2021-11-22點了芝士焗西澳龍蝦伊麵和象拔蚌刺身 送了乳鴿一隻 乳鴿是可以的 但芝士焗西澳龍蝦伊麵和象拔蚌刺身吃的時候已經感覺不太新鮮 吃完之後 出去魚缸懷疑見到好像我點的象拔蚌還在魚缸 肚子也不太舒服 衛生感覺一般 沒有下次了 😶…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享懷疑被騙 Star Palace https://s.openrice.com/QrKT04xP000检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生2抵食用餐途径Dine In