openrice
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

概要
食評 (2)
相片 (5)
不能原諒的體驗
Venchi (PopCorn 1)
2024-07-25
這將軍澳分店的員工真的好有問題,態度不太禮貌都算,雪糕幾好食都無用,因為你唔會知店員工作表現會如何!一直都有買開這店兩球筒裝雪糕食,差不多每星期最少買一次,早前有優惠,收銀哥哥説現買10張送2張,我見平常小朋友鐘意食,就買了一套共12張,誰不知剛用第一次兩張時,不知是否原因,工作人員有裝雪糕時無整實在筒上,還是什麼因素,用Coupon 換兩個,其中一個在食第三口已掉跌咗喺地下,食雪糕正常用細細力慢慢食,而亦不是第一次這店兩球的雪糕筒,未行到落電梯已因工作人員在裝雪糕未有整實,浪費了一個,到幾日後又去用coupon 竟同樣食無兩啖未到落地鐵自動電梯口,同樣又係因工作人員沒有整好裝雪糕筒時整實,又掉跌咗喺地下,這兩次食跌雪糕都不是同一人,買兩杯就跌一杯,大人可能無乜所謂,但小朋友真心失望到極點,點解可以連續兩次用coupon 都會出現一個因工作人員沒有整實而令兩個兩球雪糕筒都白白浪費!一間連鎖店竟投訴回覆都特別慢,及回覆我更生氣,他們公司雪糕就是這樣,筒內不會有任何雪糕黏住雪糕球,工作人員平常都係感裝雪糕!還向我話呢個唔係軟雪糕,不會裝入雪糕筒內,我感覺非常可笑,我買這店雪糕已數不清買了幾多次,每次其實他們都會裝少少雪糕在筒內再加上雪糕球,但用Coupon 後我反映意見,Office 竟回覆我,很多人買coupon 都不會出現這情況,這間賣雪糕筒$65幾好食都無用,因為工作人員同office 回覆的人不會相信你所投訴的事實,雪糕球跌落地下喺他們心中應是正常的,原因根本工作人員裝唔實,舐兩三下就跌係應該的,我在此用心建議大家,真係唔好食唔好幫襯,因為當你跌咗兩次雪糕筒的雪糕都係你個人問題,絶對唔會係佢哋有問題!真可惜,一個好嘅品牌,但因工作人員連雪糕用舐食慢慢吃的方法都唔啱,雪糕裝唔實舐一定跌喎!好正常的道理!Office 回覆像取笑你這並不是軟雪糕,所以筒內不會有雪糕連接住,我現是投訴工作人員裝雪糕無裝穩陣!不能接受連續食兩次共4個雪糕筒,竟有兩個舐3啖內就跌!這樣就不要出筒裝啦!工作人員都唔識裝實啲雪糕入個筒內,office 唔追都唔會回覆你投訴後的跟進,當回覆仍話係正常,這工作表現真的不知所謂!…查看更多
不要食雪糕筒
2024-07-19
3 分鐘 (TakeAway)
$65 (Last Night Supper)
用餐優惠
Coupon
優雅西餐廳
GATHERING
2023-05-21
估唔到喺呢度可以用超值價食到超超超好味嘅卡邦尼(我平時只食呢個意粉),仲有香脆脆🐷手,酥炸魷魚🦑鬚,再配埋冰凍到震震嘅生啤!真係要再三回味😋😋呢間新店環境舒適嘅優雅西餐廳,價錢仲超超超級抵,真係出乎水準的西餐廳😍😍…查看更多
+ 1
2023-05-20
10 分鐘 (Dine In)
$150 (Dinner)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice