我係老食客,好好食。特別推薦瑞士雞翼 Man Kee Cart Noodle (Fuk Wing Street) 2016-08-15文記開左好多年有時候放工差唔多凌晨2點幾文記都開緊 辛苦曬班阿姐文記最特別係要在門口排隊叫野特別推薦 瑞士雞翼 餃子 運動完可以食 牛筋豆漿都夠味玻璃魷魚都好Q但可能有小小貴距一個菜都要8蚊起不過距的味道係好值尼個價錢份量都夠 好好食深水埗最出名 最好食車仔麵 一定係文記次次去我都一定要排隊入去但係排隊都好快 入去唔驚無位坐所以唔係要特別入去羅位不過人多就另計啦 哈哈…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享我係老食客,好好食。特別推薦瑞士雞翼 Man Kee Cart Noodle (Fuk Wing Street) https://s.openrice.com/QrKT0Mome00檢舉 張貼 評分5味道4環境3服務5衛生3抵食用餐途徑Dine In
正!真心話:同大喜屋有分別 Deluxe Daikiya Japanese Restaurant (Granville Road) 2016-08-15唔單止係名唔同D刺身特別新鮮!!!大喜屋ge刺身無極尚咁新鮮極尚大喜屋的甜蝦特別甜 好好食帶子都好好食同埋極尚大喜屋有海膽食食幾個已經食番個本番黎真心好食 D樣式都多過大喜屋…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享正!真心話:同大喜屋有分別 Deluxe Daikiya Japanese Restaurant (Granville Road) https://s.openrice.com/QrKT0MIme00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑Dine In
正!特別推薦,芒果腸粉 三姐松記糖水 2016-08-15已經唔係第一次食松記都多位坐 店員服務都還好最正都係芒果腸粉!好Q好滑地方又乾淨成班人去傾計都唔錯,聊天好去處加上個人好鍾意食芒果不過有時候芒果要睇季節食今日食就好好食 好甜😍😍😍…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享正!特別推薦,芒果腸粉 三姐松記糖水 https://s.openrice.com/QrKT0IYme00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食芒果腸粉用餐途徑Dine In