本身見到咁多好評,非常期待但我的用餐經歷卻讓我感到相當失望。我地叫左nachos和水牛雞翼,但品質極差,而且價格也相當昂貴。 Nachos要$188,未食過咁貴嘅nachos, 味道非常一般,仲要成份偏凍,份量又一般nachos應該酥脆、但呢間餐廳嘅係軟塌塌的食到懷疑人生仲叫左水牛雞翼,$170 10隻,質素同CP雞翼差唔多! 隔離跟左啲好唔吸引嘅菜做沙律雞翼又細隻,啲汁又唔香貴到離晒譜連叫杯水都要電話落單!…查看更多
Picoso
2023-12-23
Tertert1
「每人一個order」最低消費 寫係門口張A4紙最底兩句 枱面都冇寫 又點會睇到呢落單過程全自助 又冇人提示埋單先話有所謂「人頭要叫一樣野 」想屈我地叫多兩杯野飲 你係打手定係老細呢?
MarineaVan
你有時間咪睇吓我啲記錄,我幫襯左呢度好幾年,只係咁啱個日撞正你係我對面枱姐,你23號去食,我哋都係,8pm左右,樓上kaze就真係老細覆緊你啦,人哋最後都係提吓你,根本都冇收到你最低消費啦,你都好意思喺度嘈,唔鍾意咪以後唔好食囉,喺度唱啲小店,聖誕節周圍都係有特別收費,覺得貴嘅咪唔好食囉。唔需要響呢一度夾硬唱人地難食,難食嘅話就唔會開咗七八年啦!我就喺荔枝角住嘅,只係咁啱路過想讚吓呢間小店,點知就見到你響度話人。做客人唔需要咁樣嘅。
Tertert1
你先入為主覺得我係因為「最低消費」而上黎「報仇」事實係我地食完nachos已經覺得好失望決定食埋雞翼同燒雞 睇下咩水平先結果雞翼都係失望燒雞就正常嘅 除左價錢 所以我地先決定拿拿臨食完 轉場再搵野食然後決定埋單 再被「提醒」有最低消費所以寫負評係因為食物 唔係min charge「唔鍾意就以後唔好食,係到唱啲小店」建議你可以提意openrice閂左負評功能會直接啲因為已經有幾個人寫過類似我嘅comment係我睇漏眼見唔到不過再講落去都冇意思既然你係熟客 佢一定有可取之處可能佢呢一次失手啦 但我嘅角度係差嘅體驗