明明出席了 但卻不被確認訂座 LA Restaurant & Dessert Bar 2023-04-164月13日當天訂座了該餐廳,並出席了食了2人套餐。但卻被餐廳將出席記錄定為缺席。之後已按程序上載了該晚用餐收據為證明我們的出席記錄,但依然被餐廳拒絕確認我的出席記錄。餐廳此等求其的安排,胡亂將客人的出席記錄定為缺席,我們都感到失望。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享明明出席了 但卻不被確認訂座 LA Restaurant & Dessert Bar https://s.openrice.com/QrKT04rP900檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑Dine In
隱世高質日本料理 Umami Japanese Restaurant and Bar 2020-12-04因為疫情關係好耐已經無周圍去食好西😭今日難得星期五 放工就黎到公司附近既數碼港呢間日本餐廳 每枱都有酒精搓手液 同埋每張枱都隔一段距離 唔洗怕同人迫 好耐無食喇 但水準同質素依然好高😋首先 食左個鮑片 有蘿蔔作伴菜 鮑片好鮮甜👍小食有 雞泡魚🐡乾同白飯魚乾🐟 之前都有食過其他餐廳既雞泡魚乾🐡 但都無呢間咁好食 第二度一係太硬一係太腥而白飯魚乾就好脆好薄🐟接下黎就係刺身喇 款款都好新鮮 當中最好食既就係三文魚腩🐟同甜蝦🦐 前者肥美 後者鮮甜熱食就有串燒,炒雜菜 同炸蝦天婦羅🍢🍤 每樣份量都好充足 又好食 食得好滿足☺😊之前食過呢度既雪葩好好食 但今次太飽就無叫甜品了😵下次再黎食 一定要叫…查看更多+ 2以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享隱世高質日本料理 Umami Japanese Restaurant and Bar https://s.openrice.com/QrKT02Kqx00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務4衛生4抵食推介美食雞泡魚乾用餐日期2020-12-04用餐途徑Dine In用餐時段Dinner
價廉物美高質壽司 道日本料理 2020-05-09食左第一次後會上癮既壽司店佢既價錢雖然會比元氣爭鮮貴但貴少少質素好多多 就抵啦特別推薦焦糖鵝肝壽司 💯每次去必食 超大件又好味另外 佢d火炙類壽司都好好食以上是集合之前食果時影既相片包括火炙類壽司、三文魚腩壽司、鰻魚壽司👌、北寄貝🙅♀️、花之戀👌、辣味三文魚軍艦👌睇完相又想即刻再食喇不過環境方面 由於堂食座位只有數個 我見好多客人都係外賣自取 但本人比較鍾意即做即食 所以每次都係堂食的食完咁多壽司 埋單都係150蚊一個人 真係超抵食位於大窩口近大窩口村既小店 由兩位年青人去打理真正既價廉物美啊~…查看更多+ 3以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享價廉物美高質壽司 道日本料理 https://s.openrice.com/QrKT0iBau00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食壽司$150焦糖鵝肝壽司用餐日期2020-04-18等候時間5 分鐘 (Dine In)人均消費$150 (Dinner)
酒店級超好食既日本菜 Umami Japanese Restaurant and Bar 2019-08-18家人生日到此慶祝 ,叫左唔少野食。其中叫左三文魚腩刺身、帶子刺身、海膽刺身等,樣樣都新鮮好食, 海膽仲唔會有腥味添!至於厚燒安格斯牛呢,五成熟剛剛好,肥瘦適中,不過個汁普通,唔沾都夠味道。鰻魚同牛舌串都好大件,而且好入味。呢度環境優美,數碼港又遠離人煙,係個假期可以好好用餐,遠離煩囂既好地方!最後,係咁熱既天時食埋個凍冰冰既蘋果雪葩真係好消暑。😋但係最美中不足既係,三文魚腩刺身太好賣 想叫第二碟都已經賣哂嚕😩睇黎下次要早d去食。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享酒店級超好食既日本菜 Umami Japanese Restaurant and Bar https://s.openrice.com/QrKT0zq0QW0檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務4衛生4抵食用餐日期2019-08-17用餐途徑Dine In人均消費$300 (Dinner)慶祝紀念Birthday
超抵食 Monkey Cafe 2018-01-06二百蚊左右就食到大大塊既扒仲有沙律吧同甜品吧加埋餐湯同飲品 真係邊度都食唔到咁抵質素仲幾好!前菜有煙三文魚(特別推介😋)、沙津、意式牛肚、忌簾湯等叫左三個set三文魚扒唔會太熟 七成岩岩好羊扒有成三支骨 好足料而豬扒大大塊 唔會多肥膏 d汁又好夾件扒唯一美中不足係 伴碟太多蔬菜 本人不太好紅蘿蔔同蕃茄 但個洋蔥圈同薯波好好食而甜品就夠的骰 可以每款都試下😁Macaroni出乎意料地好食 我一向唔鍾意都覺得咖啡味果種好 仲有朱古力蛋糕 岩哂鍾意食朱古力但唔鍾意太甜既人 …查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超抵食 Monkey Cafe https://s.openrice.com/QrKT0yGEMW0檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生5抵食推介美食三文魚扒用餐日期2018-01-05用餐途徑Dine In人均消費$200 (Lunch)
普普通通,價錢中等 Koh Tomyums 2017-01-19生蝦要點醬汁先有味,而且本身不太新鮮,不太大隻,連蒜食會被蒜遮蓋了味道,不值一試。泰式牛肉炒飯同乾炒雞肉河粉都好香,牛肉雞肉都好味,但肉既數量太少。而扒豬頸沙律,就有生菜提供給包住豬頸肉黎食,包住食較好吃,豬頸肉上面有d酸酸地既汁,食完好開胃,但不太夾豬頸肉既味道。環境好好,坐外面有襜蓬,即使落雨也不怕,而且可以望到迪士尼煙花。每位食滿一百二十蚊會有免費回中環的船票。店員服務態度亦很好,很有禮貌。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享普普通通,價錢中等 Koh Tomyums https://s.openrice.com/QrKT076mf00檢舉 張貼 評分3味道4環境5服務5衛生3抵食用餐日期2017-01-18用餐途徑Dine In人均消費$130 (Dinner)
超美味的牛脷 ESTABELECIMENTO DE COMIDAS SAN HOU LEI 2016-05-05第一次去就食下牛脷撈面本身諗住茶餐廳都唔會有咩期望點知 撈面就係普通印尼撈面啦而牛脷就意想不到地好味好lum 好易咬去開呢間既一定要試 好好味!!!不過其他野食都無物特別…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超美味的牛脷 ESTABELECIMENTO DE COMIDAS SAN HOU LEI https://s.openrice.com/QrKT17Lud00檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食牛脷撈面用餐途徑Dine In人均消費$30