Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

概要
食評 (2)
相片 (14)
食物不錯
Oreryu Shio Ramen (Metroplaza)
2018-09-13
呢間拉麵每次經過都好多人排隊今次去前面都起碼有十個人等緊但非常之快有得入座係等位期間可以寫定野食 慳番啲時間大約5分鐘到 已經黎左個胡麻雞肉沙律 全名唔記得左係咪咁叫都幾好 雞肉細細粒連沙律食 唔洗切但因為上次我地係食拉麵既時候 發現湯底有柚子估唔到今次沙律又有之後黎左拉麵 當然麵有好多柚子因為覺得柚子有啲影響左個湯底(個人認為)所以麵拎左大部分柚子出黎而我叫左個叉燒飯 啲肉好隨機 有啲好韌有啲比較好咬另外仲叫左個玉子餸飯佢上面仲鋪左大量蔥 無咩汁 比較寡食半碗就已經食唔落:(雜菜餅真係麻麻地 食落仲好粉未熟得晒咁不過整體不錯…查看更多
+ 2
2018-09-12
10 分鐘 (Dine In)
不值這個價錢
Beppu Ekimae
2018-09-13
三文魚腩係最早黎到望到之後嚇一嚇 望望個餐牌...係有啲走樣$74 五塊既薄片三文魚 無咩口感海膽壽司無食 我就唔評論了我叫既山地獄拉麵同平時甜品後上時間差唔多大家食完我個麵先黎入面有牛肋肉 我叫左4辛拉麵唔掛湯 肉質比較韌 似食緊煲湯肉壽喜燒份量唔多 另加白飯要$14 有點太貴:(自家製餃子 一般般 入面肉質唔夠結實飲品分別叫左黑牛膽巨峰提子梳打超勁藥水味既梳打 飲唔出係巨峰提子味最唔伏既應該就係黑牛可樂加雪糕無得輸....似食平民日本餐廳咁成餐黎講又貴又食得唔開心…查看更多
+ 4
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice