上星期六夜晚7點幾鐘我與某同事係銅鑼灣送完貨,果陣時個肚又有少少餓,於是就去搵野食喇。行行下我聞到一般好香既味道
發現左呢一間熱狗專門店,於是就走入去諗住試下。入面面積唔大,我地搵個位坐低就睇下張餐單,話晒都係第一次食,張餐單又多野食選擇,真係唔知食d咩好,就係呢個時候係櫃台果位小弟弟就過泥同我地介紹下有咩好食,原來果度有個35蚊既hotdog set(一隻熱狗+1款小食+1杯野飲)正喎!
我地最後叫左兩set熱狗餐配華都夫沙拉同蒜香特脆薯條我就飲凍朱古力,我同事就飲可樂。落完order之後果位弟弟就已經攞定枝茄汁比我地,之後等左唔係好耐d野食已經齊晒~薯條一大份~抵丫!!
(我要開動囉!~
)我先食熱狗,一咬落去洋蔥香甜既汁同香味充滿整個口腔
熱狗腸係燒烤味既而腸皮香脆,個包軟硬o岩o岩好(我個同事就要左個有肉醬汁既熱狗,都好似好好食咁@@下次再過開去一定要試下)。之後就係個沙律,西芹同青蘋果加少少提子乾既配合令人一食入口就有一種清爽感覺,最後就品嘗杯朱古力,啜一淡入口,香濃既朱古力味令我不能停下來
唉~可惜果日只係掛住食,冇影到相
下次再去一定要帶埋相機XD)總而言之呢一間熱狗專門店係一間服務良好,食物美味既餐廳。如果大家想食美式快餐既話唔好再去m記食漢堡喇,不妨試下呢一間餐廳喇!!!如果100分滿分我會比98分(要比d返進步空間人地既)
…Read More
Just Hot Dog
2010-07-20
華都夫沙拉
蒜香特脆薯條
2010-07-17
$35 (Dinner)