世一難食 北海道牛乳蛋糕 2024-01-22買左兩個北海道3.6牛乳撻(好似係呢個名)唔知係咪就嚟閂門啦…啲嘢食質素唔係下跌咁簡單…舊野世一難食 擺入口都要鼓起勇氣先得… 都係嗰句啦 可能就閂門 所以就連屎都賣 可能新鮮出爐無咁難食嘅…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare世一難食 北海道牛乳蛋糕 https://s.openrice.com/QrKT0wonG00Report Post Ratings--Taste1Decor1Service1Hygiene--ValueDining MethodTakeAway
真心唔推介 Viet Lime Cafe & Restaurant 2018-04-23去食過兩次第一次:坐低叫野食 等左半個鐘 一杯野飲都冇 跟住同我講 冇落單第二次:叫左個牛腩撈檬 朋友叫豬頸肉湯河開頭落左單,俾左個完全唔關事我 跟住更正番 點知一舊腩都冇 全牛筋 仲要同我講今次唔小心多筋少腩 一舊腩都冇 叫少腩?然後仲勁 我朋友既湯河變河檬 叫佢換果陣 落單果個男侍應話係我地自己落錯 屈番我地轉頭 仲死口唔認錯!根據以上兩次既經驗 我真係唔會再去食!味道差唔緊要 但員工服務態度差 真係頂唔順!想食個下午茶都要受啲咁樣既服務態度!倒貼錢俾我都唔會再去囉…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare真心唔推介 Viet Lime Cafe & Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0nJyN00Report Post Ratings--Taste2Decor1Service1Hygiene--ValueDining MethodDine In
只此一次 Oi-Shi-Sushi (Sham Shui Po) 2018-04-02岩岩去食完因為本身鍾意食三文魚,見間野有三文魚放題,咁去試下啦入到去,環境係唔錯既,接待我地既員工既服務態度都好好 但去到最尾 啲態度就開始嚴重地走樣喇1.係啲客人面前大大聲話我地阻佢收工。我地九點三左右去到,十點三就想趕人走?說好的90分鐘任食呢?2.望下客人張枱仲有幾多野食 再大大聲同啲同事報告 仲要望左兩三次3.收完錢,大大聲話:終於可以清機了。你要清機,你唔識早少少過黎有禮貌地收錢?一定要俾說話客人聽?…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare只此一次 Oi-Shi-Sushi (Sham Shui Po) https://s.openrice.com/QrKT08VyMW0Report Post Ratings--Taste3Decor1Service2Hygiene--ValueDate of Visit2018-04-02Dining MethodDine InType of MealDinner
差! Kaylaism 2018-02-011.侍應極冇禮貌:-未經客人同意 私自移動客人的財物-100%模仿客人說話的語氣2.食物質素-意粉烹調近半小時 但口感等同烹調5分鐘-熱飲變凍飲 -加量的意粉分量與正常意粉分量一樣…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare差! Kaylaism https://s.openrice.com/QrKT0PLCj00Report Post Ratings--Taste2Decor1Service2Hygiene--ValueDining MethodDine In