2017-03-15 199 views
係街口睇到bill board 話牛扒自助餐,以為仼食牛扒,去到睇清楚先知只係配菜任食。唔想再搵餐廳又冇人等就上去試下。上到去已經見到個自助bar, 款式唔多,都係d 沙律菜,菠蘿,粟米,薯條等等但係首先要叫左個餐揀左個扒就會包1.5鐘自助salad bar, 不過我地揀左S2 再加一個B 餐,B餐唔跟自助吧,要另加$38 唔加唔得。但係個自助吧d 食物有陣怪味,我夾左小小都唔想再食。等到個主菜,個steak ok gei. 唔係話好差,但係唔算好juicy, 唔太值呢個價錢。 但係另外個黑豚肉就有驚起,佢肥瘦岩岩好,好香,個source 亦都好特別好好味,steak house 返而豬肉煮得仲好。 但係整體食物唔值呢個價錢,試過就算喇。 自助吧餐唔推介,反而另外a la cart 可以一試。

但係首先要叫左個餐

Type of Meal