我一向都係呢間舖頭的fans, 由旺角分店食到去cwb (因為旺角d人manner實在差差差差到不得了!!!!) 但好可惜, 連CWB的Staff態度都越來越差, 除了一位返夜班的呀姐, 紅紅長曲髮的, 係佢對客最nice!!!! 食物水準比過往差了...講真叫來叫去咪都係果d魚呀, 駝鳥肉, 丸咁...但今次d駝鳥肉...黑黑"瘀瘀"的...無人想食... (以往就係貪野食新鮮嘛, 而家連呢樣都唔太得...唉~~) 好在今次叫了個麻辣豆腐同豬虹 - 熱食...勁入味, 好好食!!!!!!不過so far去cwb咁多次, 下午食打邊爐就無俾人趕過要準時交枱就真!!! 希望你地態度keep住好番d啦 - 至少好似晚市果位呀紅曲髮呀姐啦!

$110 (Lunch)
  • 四川麻辣湯底
  • 麻辣豆腐