2011-05-10 358 views
我們準備去大三巴,突然友人大叫肚餓.她指著"馳名豬扒包"的紅色招牌話要食,我看見HKD 13 唔貴,加上友人大叫肚餓[ so sad ] 就叫她自己買.等到15 mins[ 唉~~~~~~人多到 ]友人買了一個豬扒包,難得友人唔介意同我share一個飽,但是撕開個飽的工夫當然我負責.奇怪就是我撕開個飽時候,個飽已經解體,心想豬扒包唔係硬0架咩?但個豬扒硬到.......結果撕到個豬扒一大一small食落去,豬扒雖厚,但無味好"un",得個包中間D牛油叫OK( 好心唔好賣豬扒包,不如賣牛油包!)講真,當我看見此店賣台灣食品時,心知不妙.總結,我R爆頭點解呢間0禁0架店會有0禁多人光顧,叧外此店憑什麼以"馳名豬扒包"稱讚自己?
等到15 mins[ 唉~~~~~~人多到 ]

食落去,豬扒雖厚,但無味
講真,當我看見此店賣台灣食品時,心知不妙.

2011-05-08
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)