本來是聞名而來~點知一肚火,激氣到不得了,各位遊客如果想試之前真係要諗清楚!!呢d咁既舖,黎過一次都後悔,暫且唔講佢d服務態度,先講食物質素 1,凍朱古力牛奶咖啡 (無朱古力味,無咖啡味)2,葡撻 (味道都ok,不過凍的)3,粟米蛋沙律三文治 (沙律味道唔好,似食泥咁, 面包皮又硬)4,秘制意粉 (雪櫃拎出黎,用叮熱,無味,難食)講埋佢地既服務態度, 因為本人第一次幫襯,所以根本唔知佢到底係先俾錢,後拎野食,定係先拎野食後俾錢, 所以就問店員啦,點知十問九唔應(當時唔多客,佢地根本唔忙,我亦都好有禮貌問佢地的)最奇怪既係佢地既買野食方法很混亂,唔係熟客根本唔會知的第一, 買葡撻同飲品係先買飛,後拎野食~(以為佢地係咁樣運作架啦)第二, 到買三文治時,又調返轉係拎左野食先俾錢, 這時我已經有d混亂,唔知點做好,d店員用d好奇怪既眼光望住我,好似覺得我唔識買野,之後我就講俾佢地知我第一次黎,所以唔知道第三, 之後就買埋意粉,點知呢次係俾錢先,之後收銀俾張單我,咁就以為係拎張飛去後面拎野食啦,點知
1,凍朱古力牛奶咖啡 (無朱古力味,無咖啡味)
2,葡撻 (味道都ok,不過凍的)
4,秘制意粉 (雪櫃拎出黎,用叮熱,無味,難食)
最奇怪既係佢地既買野食方法很混亂,唔係熟客根本唔會知的
第三, 之後就買埋意粉,點知呢次係俾錢先,之後收銀俾張單我,咁就以為係拎張飛去後面拎野食啦,點知個店員就只講左句 : "等陣會出黎架啦!" ,
咁我就企係到等啦~ 等左好耐都無野出過黎, 點知個店員就好大聲咁講 " 都話等陣拎出黎俾你啦,你快d返埋位到等啦,企係到都無用的,都講左幾百次話等陣出黎架啦,咁都唔明 ! " , 咁我咪坐返埋位等law, 隔左一陣,有個店員就拎住我碟意粉行埋黎好大聲咁講 "你幾多號丫?", 之後一手搶左我張飛就掉低碟意粉行左去! 個刻我覺得自己好似同佢乞食,等佢施捨咁!

那個店員,係一個膚色黑黑地,面尖尖,有少少哨牙,係出面執枱的阿姐, 佢d咁既服務態度,我永遠都唔會忘記, 如果你地邊位店員或老細見到呢段留言,我想同你地講,做得咁悔氣就辭工唔好做!!! 唔好係到俾面色d人客睇,你d咁既態度,連執抬都無資格,唔該你地檢討下啦!!

最後想補充一句;我唔係人身攻擊,只係想大家知道件事情,因為真係好嬲, 本來高高興興咁去玩, 如果唔係個日係特別日子,我唔會一句都唔還擊的! 真係無試過食野食到咁激氣的!!

2009-10-21