2019-05-15 6022 views
有環境有情調,超滿足的午餐~我們一行6人先可以食到4樣野咋,因為超大碟頭呀~呢個奶油蜆,好味 ,蜆肉鮮甜,但有少少沙,如果味再咸少少就可以帶出重鮮甜味道啦~個汁無敵呀~用黎沾麵包一流呀~呢個馬介休球,味道適中唔太咸,好香滑,係我食過最好食既馬介休球海鮮燴飯,勁大煲呀,又多海鮮,有麵包蟹,中蝦,帶子,青口,蜆,番茄湯味濃 , 唔會變左粥咁,不過一定要6個人以上先好叫呀~呢個燒牛肋排最好食,牛味香濃 ,唔韌 ,重好冧,有炭香味,重要超大塊又唔貴喎~呢個係必食既呢個咖哩蟹,一d都唔咖哩,似黃色既奶油蟹,蟹鮮甜既,但味道就唔係我鐘意既香辣咖哩味羅,$390試一次就夠啦~雖然遠,但都會再來既

雖然遠,但都會再來既