好味到一日食兩次😍新濠影滙碧迎居本身去食Lunch,見到呢間有人排隊唔算好長就試吓呢間呢間套餐好抵食一個餐有涼茶、小菜、白飯仲有水果份量啱啱好一個人夠晒飽碧迎居開運套餐6分板栗黃炆雞飯,粟子炆得好軟身,好好味雞肉吸埋粟子嘅香味,嫩滑可口配是日涼菜時鮮水果碧迎居開運套餐12分遼參海皇豆腐煲,個汁勁好味,送飯一流配是日涼菜時鮮水果,大大杯,清甜美味下午食完覺得唔錯,夜晚肚餓想食宵夜又去食多次今次叫左碧迎點心拼盤 $68翡翠鮑魚燒賣、葛筍鮮蝦餃、蟹皇豆苗帶子餃賣相相當可愛呀!又色彩繽紛!好吸引!雖然細粒咗啲又貴咗啲,但真心好味😍掂呀!除咗蝦餃無乜特別之外,另外兩件都相當好味。特別喺翡翠鮑魚燒賣,一咬落去,鮮味爆汁,勁Juicy,點解會Juicy我都唔知🤣仲知一咬落去就有汁爆出嚟,即刻叫多一籠俾媽咪試吓。媽咪試完都話正,第二日佢又買嚟宵夜😆蟹皇豆苗帶子餃都好好味,一樣好鮮好多汁。只喺翡翠鮑魚燒賣賣相可愛又好味,首選😝碧 迎居 (路氹城)路氹城路氹連貫公路新濠影滙娛樂場1樓1182號舖
好味到一日食兩次😍新濠影滙碧迎居

本身去食Lunch,見到呢間有人排隊唔算好長
就試吓呢間
呢間套餐好抵食

一個餐有涼茶、小菜、白飯仲有水果
份量啱啱好一個人夠晒飽

碧迎居開運套餐6分
板栗黃炆雞飯,粟子炆得好軟身,好好味
雞肉吸埋粟子嘅香味,嫩滑可口
配是日涼菜
時鮮水果

碧迎居開運套餐12分
遼參海皇豆腐煲,個汁勁好味,送飯一流
配是日涼菜
時鮮水果,大大杯,清甜美味

下午食完覺得唔錯,夜晚肚餓想食宵夜又去食多次
今次叫左

碧迎點心拼盤 $68
翡翠鮑魚燒賣、葛筍鮮蝦餃、蟹皇豆苗帶子餃
賣相相當可愛呀!又色彩繽紛!好吸引!
雖然細粒咗啲又貴咗啲,但真心好味😍

碧 迎居 (路氹城)
路氹城路氹連貫公路新濠影滙娛樂場1樓1182號舖