講起大利來記就嬲,早兩日去食完返黎,真係難食到嘔! 我食既豬扒包塊豬扒又細塊,又乾,食落一D都唔好食,好似去超市買塊包夾住塊乾爭爭既豬扒咁,而且又貴,一個豬扒包加一罐玉泉+C 就$70蚊。我果刻真係覺得麥當勞既漢堡包都好食過佢十萬九千七丫! 點解佢仲可以賣到咁貴仲要咁難食!另外我仲叫左碟緬甸椰汁雞飯,講起碟飯仲嬲,入面只有3隻細雞翼浸左起好似水咁淡既所謂椰汁入面,完全冇味,仲有3片青瓜同埋幾十粒花生,絕對可以用難食黎形容。真係沒有最難食,只有更難食丫! 這碟飯盛惠$68蚊,唔包野飲。我平時好少劣評一間餐廳,但呢間餐廳真係食到火都黎埋,食果時真係燥到一個點。就算真係劏客,都唔好劏得咁離譜! 每次一諗起呢間野就嬲丫,真係到而家都怒氣難平!

2019-10-01