2016-06-22
地方一貫和風, 吾覺得好大油煙味, 不錯用平板黎點餐, 幾方便, 又吾覺有任何漏單, 這個我幾滿意先黎個刺身船, 有三文魚, 甜蝦, 希靈魚, 帆立貝, 仲有海膽添!!刺身好新鮮, 無任何雪味三文魚好肥美, 甜蝦食起黎特別鮮甜,口感俱彈性, 希靈魚口感爽脆,魚籽帶出的味道極為鮮甜帆立貝脹卜卜的十分可愛,令人想一大啖咬下去, 海膽非常creamy,都屬入口即融的品種, 質感十分綿密細緻,味道鮮甜幼滑冷盤方面, 我最BUY八爪魚, 好大隻之餘, 仲保持彈牙柔嫩的口感, 而且醬汁好入味, 食到停吾到口燒野方面, 叫左個二人前海鮮和牛盛合, 有石蠔, 大蝦, 帆立貝, 鮑魚, 同埋和牛添,石蠔味道較溫和同埋鮮甜, 口感滑溜大蝦口感Q彈, 肉質一啲都吾霉, 蝦殼既香滲入肉裏面, 正!!燒帆立貝,質地鮮甜美味;每粒都依然充滿醬油同鮮甜香味, 燒出來的口感不韌燒鮑魚,口感彈牙又保留到肉汁,鮮甜無比, 腍滑之中帶彈性燒和牛火略燒表面,趁脂肪半溶時吃最滋味, 帶點清爽的脂肪甜味,口感軟嫩埋仲單之後, 就送個MOVENPICK, 食左咁多熱氣野, 黎一個雪糕平衡一下, 香甜順口、韻味十足
用平板黎點餐, 幾方便, 又吾覺有任何漏單, 這個我幾滿意
石蠔味道較溫和同埋鮮甜, 口感滑溜
燒鮑魚,口感彈牙又保留到肉汁,鮮甜無比, 腍滑之中帶彈性