2014-07-05 634 views
今日經過嘩鬼拉麵咁岩又唔洗等位,朋友話試過都唔錯,咁就當然要入去喇今日既我叫左依個A餐,依一個吉列豬扒芝士湯底拉麵,仲有嘩鬼炒飯,炸餃子最後要埋熱檸水,首先講下個炸餃子,佢有兩件既,炸餃子係即炸既,食既時候當然係熱辣辣,不過就油膩左少少,味道都差既.嘩鬼炒飯,飯上面有少少蟹籽,賣相都幾吸引,裹面就有少少蛋絲、粟米粒同埋豬軟骨等,不過炒飯有少少一舊舊咁,不過我認為味道真係唔錯.仲諗住已經食完,原來仲有碗拉麵未食嫁,咁樣好似太飽,吉列豬扒芝士湯拉麵,拉麵同吉列豬扒係分開上既,豬扒個鬆脆度做得非常好,芝士湯底味道淡左少少,芝士迷應該唔夠喉,個人就覺得幾易入口,不過拉麵質感就唔夠爽,做既時間太長喇,搞到林得濟唔係太好食. 至於豬扒味道就正常,但無咩特別,.