2023-07-10 21 views
作為番工好大壓力既打工仔🤕️🤕️,黎今日呢間泰茶酒吧chill下就岩🍹🍹,今日5點約黎到,已經有幾枱客,播住啲輕音樂🎶🎶,可以同朋友傾下計,待應都好熱情❤️。食物方面叫左一個2人餐,有4款菜式,份量非常足夠。首先係甜柚鮮蝦沙律🥗,賣相好吸引🤩,同圖片一樣,好多柚子肉,酸酸甜甜好開胃🤤,係好好既頭盤!然後就係泰式燒豬脾仔🐽,總共有4件,岩岩燒起香噴噴,肉質一啲都唔會太實,都算唔錯👍第一次椒鹽魔鬼魚🐠,炸起成條魚都冇咩骨,好容易食,足夠兩個人食,仲開始有啲飽。時菜🥬有幾款揀,我地揀左芥蘭,好新鮮唔會老身,炒得都幾有火喉,夠晒味😋😋!我地仲叫左兩款飲品🍹,椰青好鮮甜🥥,係員工推薦,仲有菠蘿特飲,為我地成餐飯打黎完美句號。