今日朋友帶我嚟呢間佈置咁靚嘅餐廳傾下偈聚舊 叫左個小食英式炸魚薯條仲有個蟹肉蟹膏墨魚汁意大利飯一齊食呢間餐廳有棵幾靚嘅檸檬樹盆栽喺度所以我同朋友決定就坐喺餐廳出面戶外位置轉頭呢個小食價錢嘅炸魚薯條就準備好,份量十足,炸魚大過手掌,外皮薄得嚟又夠脆,內面魚肉非常嫩滑,好夠濕潤唔會乾,伴碟有沙律同埋薯條,薯條夠曬熱辣辣,沙律就可以解下炸野嘅油膩感重點係呢個意大利飯完全超出我預期竟然見到佢有個蟹蓋裝住蟹膏蟹肉同埋蟹籽 嗰種震撼感係完全冇諗到係西餐廳出現首先我哋就試左一啖意大利飯先本身淨係就咁墨汁意大利飯都已經好香口個飯嘅軟硬度啱啱好 跟住再試下就咁淨食蟹膏同蟹肉蟹籽 夠晒鮮味 超鐘意 仲有份量好多 最後當然兩者一齊食,啖啖蟹肉再加蟹膏嘅香仲有卜山蟹籽同有咬口意大利飯,超級滿足!服務亦都好好,絕對有下次
仲有個蟹肉蟹膏墨魚汁意大利飯一齊食

重點係呢個意大利飯完全超出我預期

服務亦都好好,絕對有下次