2017-06-04 770 views
自從唔喺元朗住之後都好少喺元朗搵食。原來元朗開左唔少餐廳今晚就黎試下呢間新開brother 5新裝修環境簡潔開揚~聽講試業中,暫時做緊晚市呢度有手工啤酒,生啤同蘋果酒揀一個 main course加58蚊就有一個頭盤同湯,我同老公都各揀一個main course加錢有頭盤同湯~ 好多野食呀!先黎左麵包~ 熱辣辣架另外配左D芝士醬~ 好味~不過唔記得影湯同餐包頭盤:吞拿魚沙律,個汁酸酸地好開胃!頭盤:西西里意大利腸,少少辣,好惹味~ 送啤酒一流!主菜:最愛的羊架!好林呀!薯格仲係新鮮炸起主菜:黑松露帶子意大利飯,好香黑松露味!帶子煎得岩岩好!呢度D野食全部即叫即整~ 熱辣辣~ 岩哂我老公!因為佢最喜歡新鮮熱辣咁食!最後黎個甜品 tiramisu做個結尾~ 好香濃既咖啡酒~ 留意右邊D cream係手打架,感覺一份誠意
自從唔喺元朗住之後都好少喺元朗搵食。
原來元朗開左唔少餐廳
今晚就黎試下呢間新開brother 5
新裝修環境簡潔開揚~
聽講試業中,暫時做緊晚市

呢度有手工啤酒,生啤同蘋果酒

先黎左麵包~ 熱辣辣架

另外配左D芝士醬~ 好味~
不過唔記得影湯同餐包

頭盤:吞拿魚沙律,個汁酸酸地好開胃!

頭盤:西西里意大利腸,少少辣,好惹味~ 送啤酒一流!

主菜:最愛的羊架!好林呀!薯格仲係新鮮炸起

主菜:黑松露帶子意大利飯,好香黑松露味!帶子煎得岩岩好!

2017-06-04
  • 吞拿魚沙律