2015-08-05 649 views
今晚媽媽有野做,咁我地就同爸爸出去搵食啦喂! 見到呢間食評唔錯,book咗8點,個阿姐話book咗都要等,有無咁勁呀! 好,立刻飛車出去元朗會一會你先!咦,都唔係好多人等姐,但係原來要人齊先入得。。OMG你唔早講,姐姐同男朋友仲塞緊車呀。。都無法啦,唯有坐喺出面等啦。。  喂唔對路喎,越來越多人等既,出面啲紅凳仔都坐滿晒啦,好緊張呀,快啲啦!最後,姐姐成9點先到。。 不過好幸運地佢又快咁俾到位我地。  坐低咗,實在太香了!成間舖都勁香麻辣味呀!但係,淨係烤魚都好多款喎點揀呀。。爸爸話黃骨魚好食,呢啲位當然要信老人家啦!嘩,個烤魚真係好正!佢唔係平時咁大大條既,反而係5條細魚,啲肉好滑囉,之前在其他地方食大魚係無咁滑喎,超正呀!好滾動呀!好想encore呀!姐姐㩒住我話食埋其他野先,最多叫埋啲肥牛打邊爐啦。又好!啲肥牛跟埋好似粿條咁既粉,入晒味,正!其他食物都唔錯既:夫婦肺片:唔錯吖,幾爽口,不過我自己就對呢味菜一般炸饅頭 : 好味呀!炸得外脆內軟水煮花螺 : 個汁好正,不過可能花螺都唔易入味掛,好似無咩味咁
今晚媽媽有野做,咁我地就同爸爸出去搵食啦喂!

不過好幸運地佢又快咁俾到位我地。

烤黃骨魚
另加咗個粉做火鍋料
其他食物都唔錯既:

夫婦肺片:唔錯吖,幾爽口,不過我自己就對呢味菜一般
夫妻肺片
炸饅頭 : 好味呀!炸得外脆內軟
炸饅頭
水煮花螺
Other Info. : 食完到依家幾日啦,手袋同啲頭髮仲係有麻辣味:o,內衣都洗過但一樣有大陣味,我。。有啲驚
2015-07-25
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner