2023-07-27
打8號風打左過去問話照開 原先就係為左可以Refill既hightea 而睇中佢 !點知去到竟然職員話每樣食物只可叫一次 YouTube 網上既廣告已吾合時!規矩都吾見曬 ~但奇怪在見到隔離枱甜品車黎左幾次都可以叫到甜品 🤔甜品既種類都少咗 我地果日食甜品車得返七種款式 冇我最想食既 mousse吾知關吾關打風事 甜品好鬼甜 得拿破崙同吾係甜品車既甜品同 鹹點 算比較ok 甜品車要我地係咁叫佢出黎先食到 😑 第一次叫甜品車出黎時我地開頭以為可以refill所以每人叫左share 甜品車蛋糕第二次叫甜品車再問個待應竟然話每樣野只可食一次 吾俾食 但就算係我地剛剛都係每人一半 !叫返本身第一次幫我地落甜品個侍應先出返另一半俾我地 🙃另外個甜品車真係令人好混淆 ,如果每樣都只可食一件 可以直接分開第二set甜品再上 😑有幾個職員係幾好服務態度既但有某幾個待應 真係無語對到眼叫佢refill飲品 同 打包食物可以走左去扮做其他野 🙄有幾位時待應我感受吾到人地講到服務好好 食到成肚火$1206 已加1 兩位埋單 咁既價錢我寧願食隔離幾間既buffer, 重可以食到晚餐buffer 確實吾抵食除
打8號風打左過去問話照開
原先就係為左可以Refill既hightea 而睇中佢 !
點知去到竟然職員話每樣食物只可叫一次
YouTube 網上既廣告已吾合時!規矩都吾見曬 ~
但奇怪在見到隔離枱甜品車黎左幾次都可以叫到甜品 🤔
吾知關吾關打風事
甜品好鬼甜 得拿破崙同吾係甜品車既甜品同 鹹點 算比較ok
甜品車要我地係咁叫佢出黎先食到 😑
有幾個職員係幾好服務態度既
但有某幾個待應 真係無語
有幾位時待應我感受吾到人地講到服務好好 食到成肚火
, 重可以食到晚餐buffer 確實吾抵食
除左飲品可以任refill 所以野都話只可食一次。
可能期望越大失望越大 我就吾會再有第二次