2018-10-11 559 views
YOHO MALL都有好多嘢食嘅選擇,因為要泊車嘅關係所以今日就決定喺度食晚飯!朋友好想好想好想好想食海南雞飯,上網搵吓就見有人介紹呢間餐廳🤔🤔🤔🤔好啦!唔使等位就試試佢啦😉🤔🤔🤔🤔🤨差唔多台台都會叫海南雞飯咁又點少得我都叫黎食🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻分量係啱晒我呢啲細胃人士!有菜有湯又有飯!旁邊嘅醬料仲可以同店員人家唔使慳住慳住食!食海南雞飯最緊要梗係d 醬啦😉😉😉擺盤都幾特別好有東南亞風情☺️☺️☺️☺️☺️無論係無骨海南雞飯係燒雞呢間野嘅雞肉都係好滑嘅😉😉😉另外仲叫咗碗喇沙,可以揀米粉銀針粉或者淡淡由於我好鍾意食銀針粉😍😍😍😍所以我就要咗喇沙陪銀針粉🤟🏻🤟🏻🤟🏻喇沙嘅味唔會太鹹啱啱好☺️配銀針粉唔錯!食物質素係中上的!仲可以給埋停車場添!

好啦!唔使等位就試試佢啦😉🤔🤔🤔🤔🤨

分量係啱晒我呢啲細胃人士!有菜有湯又有飯!

擺盤都幾特別好有東南亞風情☺️☺️☺️☺️☺️

無論係無骨海南雞飯係燒雞呢間野嘅雞肉都係好滑嘅😉😉😉

喇沙嘅味唔會太鹹啱啱好☺️配銀針粉唔錯!

食物質素係中上的!
仲可以給埋停車場添!