2016-10-23 373 views
放工之後同屋企人行街,經過呢間新開既餐廳就決定試下餐廳既裝修好優雅,座位亦都好闊落,坐得好舒服,好岩同朋友後聚會。野食選擇好多,諗左好耐之後決定叫左一個2人餐!先黎餐湯同麵包,餐湯係西蘭花湯,可以食到粒粒既西蘭花好好飲 ,包都焗到好脆。小食魷魚圈上到枱重係熱辣辣,炸粉岩岩好,魷魚重好爽口好想再encore主菜之一既牛扒好大塊,我地見到都哇左一聲。廚師煎得岩岩係5成熟,肉質好好,食得出唔係平價貨旁邊既沙律菜都好新鮮,好好味跟住係大蝦龍蝦汁意大利飯,2隻蝦好大隻,飯既硬度岩岩好,唔會太淋十分推介。成個飯份量好夠,食完好飽,不過有隻蝦有少少痴殻,有啲難剥。榛子咖啡自己本身好鍾意飲榛子,呢杯咖啡好香濃,份量都好大,飲左一餐飯都飲唔完,如果同朋友一邊飲一邊慢慢傾計真係好總括呢一餐飯都好滿意,野食份量好大,2個女仔係食唔哂架。店員都好有禮貌,會再黎食
放工之後同屋企人行街,經過呢間新開既餐廳就決定試下

野食選擇好多,諗左好耐之後決定叫左一個2人餐!
先黎餐湯同麵包,餐湯係西蘭花湯,可以食到粒粒既西蘭花
好好飲 ,包都焗到好脆。
小食魷魚圈上到枱重係熱辣辣,炸粉岩岩好,魷魚重好爽口
好想再encore
旁邊既沙律菜都好新鮮,好好味
榛子咖啡

2016-10-17