2013-10-23 54 views
我同朋友習慣左去甜品舖都會先試楊枝甘露,今次試其他特別啲嘅,哈哈。奶凍:雖然簡簡單單嘅奶凍,但並唔係每一間都可以做到震滕滕開心心嘅質感。我同朋友就好鍾意,哈哈超正!椰王凍:鍾意食椰子飲椰青嘅朋友仔可以一試,不過真係好冰凍。有敏感牙齒要小心喔,我就真係凍到有點頭痛。三色雪糕批:該店極力推介,小女子就覺得食落唔係話好特別但會勾起細個攬住2公升裝嘅三色雪糕嘅日子,哈哈。黑白雪花冰:黑=黑芝麻;白係豆腐味。但老實講小女子真係唔識欣賞黑芝麻竟然咁苦。不過黎過幾次之後有一個結論Ricky哥(我估似老闆)笑容燦爛,待客有禮。佢同員工服務態度一流^^

2013-09-20
$50 (Other)
  • 楊枝甘露奶凍