2011-01-09 117 views
之前去熟食中心食飯見到有間新開既印泰菜好似幾抵食咁, 於是今日就拉埋朋友黎試下泰式鳳爪, 無骨order左無咁辣好fresh啊 做前菜一流炸物拼盤(細)有炸春卷、炸蝦餅、豬頸肉估唔到細都咁大盤好好味!最鐘意個炸蝦餅!仲食到好鮮甜既蝦未仲有豬頸肉, 好爽泰式炒金邊粉呢隻麵身比較硬, 唔似食開果D唔正宗軟林林酸酸味味, good咖哩炒蟹仲有送一盤garlic包, 太餵食掛住食唔記得影埋個咖哩汁好好味啊, 係甜甜地果隻, 好岩香港人口味!! 好味到一盤garlic包都唔夠我地5個人食xd老闆娘溫馨提示我地下次如果要食海鮮既話記住預早打去講, 因為話唔係成日會預定D海鮮@@仲有食到馬拉盞炒通菜D菜好幼嫩 好味~~last係烤魷魚wow 原來係全隻咁燒外面焦焦地內面好滑好鮮甜!!VERY GOOD食左咁多野 5個人都係40蚊 好抵仲有下次
泰式鳳爪
泰式鳳爪, 無骨
order左無咁辣
好fresh啊 做前菜一流
炸物拼盤(細)
有炸春卷、炸蝦餅、豬頸肉
估唔到細都咁大盤
好好味!
炸物拼盤(細) - 蝦餅
最鐘意個炸蝦餅!仲食到好鮮甜既蝦未
炸物拼盤(細)- 豬頸肉
仲有豬頸肉, 好爽
泰式炒金邊粉
呢隻麵身比較硬, 唔似食開果D唔正宗軟林林
酸酸味味, good
炒咖哩蟹
咖哩炒蟹
仲有送一盤garlic包, 太餵食掛住食唔記得影埋

仲有食到馬拉盞炒通菜
D菜好幼嫩 好味~~

last係烤魷魚
wow 原來係全隻咁燒