2005-06-18 15 views
雖然餐廳大左同搬左新地方, 之但係蚊又多左, 烏縄又多左, 衛生情況有待改善.侍應雖然多左, 但係落單及上菜之準確度及速度差左. 叫左個羊扒配薯菜, 可以成三十分鐘先有, 仲要發晒爛渣個隻, 先即刻有.茄汁雖然枝枝都咁大枝, 但係唧極都唧唔到, 侍應都冇佢符, 後來我地要將佢個唧咀拆開先倒到d茄汁出黎.甜品方面, 芝士蛋糕略為平凡, 伊藤家好食過佢. 朱古力蛋糕尚可.柚子茶可以杯杯既甜味都唔同, 可能係水吧心情唔好一時輕手一時重手掛?值得一讚既係薯菜, 椰菜煮得好淋, 薯塊炸得好香, 如果唔去哈廸斯可以考慮去哩間. 好佩服餐廳生意可以咁好, 十二點三已經有好多人係出面等位, 一點鐘食的話仲要book枱, 如果唔係都咪使旨意可以入到去, 搬左新鋪, 我覺得唯一進步的, 就係少左油煙味, 同埋d薯菜好食左.