2017-07-31 145 views
見呢度開咗一個新既Pho 店,於是一心搵個下午去試吓佢!點知變咗一個充滿粗口的下午💢💢💢💢💢當日我幫襯既時間係下午四點,全店得我一個客。咁好啦我坐低睇吓叫乜野吃啦,期間已經聽到店員嘅對話超過十句粗口,雖然我都唔係一個斯文人,但其實我想享受一個寧靜的一個下午,食碗粉仔!如果我係身處一間茶歺廰,大排檔,其實我係可以接受!但話晒你都叫做一間歺廳,唔該你尊重吓自己尊重吓啲客人。仲有!佢地仲對我評頭論足,我點既人關你乜事,好彩當日我忍得住氣😡😡😡😡😤講返碗pho, 湯底十分普通並且牛香味不足!河粉不夠滑口,最好笑就係個menu 教你落海鮮醬同士拉差落湯底....天啊!😰😰😰😰唯一可取既就係佢地用嘅係安格斯牛,油香幾重!總結:唔正宗加「no next time👋🏻👋🏻👋🏻」

唯一可取既就係佢地用嘅係安格斯牛,油香幾重!

總結:唔正宗加「no next time👋🏻👋🏻👋🏻」