2017-09-04 918 views
三滝係灣仔冇咩既海鮮丼飯外賣,起初由供應十幾廿款定式海鮮丼,到而家可以自選海鮮組合,一直以黎既賣點都係variety。份量係OL飯量,男仔食會唔夠飽,不過海鮮種類夠多,味道夠鮮,作為一個外賣,食品質量已經過關。三滝係即叫即整既,師傅會喺你落單後按單執料,砌好一個靚靚海鮮丼你拎走,因此新鮮度好有保證。我今次食既係大河原丼,有拖羅茸,油甘魚,吞拿魚,同翡翠螺。拖羅茸好肥美,而且夠新鮮,非常不錯,油甘魚比吞拿有口感,下次會全改做油甘,翡翠螺就冇咩味,不過都叫新鮮。近100蚊一個外賣,食物質素對得起個價錢既。不過唔多夠飽係個大問題

不過唔多夠飽係個大問題
2017-09-04
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$100 (Lunch)