2017-11-18 191 views
呢排工作都好攰,今日一於就去食餐好野,獎勵自己!聽朋友聽呢間海鮮好食,就去試下。餐廳有分室內同室外,個環境舒服,仲有得影令相!我地4個人,就叫左個4人套餐,一上到埋黎,種類勁豐富,仲要係即叫即開嫁!餐廳都好貼心,有沙律同冷烏冬做前菜,烏冬好彈牙,個醬開胃。沙律菜都好新鮮,無苦味餐廳有一張清單,比大家知唔同海鮮要蒸幾耐,同有埋計時器,跟住蒸就唔會老!時間岩岩好!首先,聖子好大隻啊!加埋蒜蓉好正!提起鮮味!帶子好大粒,仲有好多汁龍蝦係重頭戲,好大隻呀!啲肉勁鮮嫩,啖啖肉!蜆就絕對唔少得,一啲都唔孤寒,有好多隻!但有就少少咸海水味,不過代表新鮮!食曬海鮮之後,個爐下面仲有個粥底嫁!可以叫員工幫你加生菜!佢吸曬海鮮啲味好鮮味!叫左啤酒,以為係一罐罐嗰啲,點知咁大杯,大口海鮮配啤酒
餐廳有分室內同室外,個環境舒服,仲有得影令相!

首先,聖子好大隻啊!加埋蒜蓉好正!提起鮮味!

帶子好大粒,仲有好多汁

龍蝦係重頭戲,好大隻呀!啲肉勁鮮嫩,啖啖肉!

叫左啤酒,以為係一罐罐嗰啲,點知咁大杯,大口海鮮配啤酒
2017-11-14