2024-04-09 539 views
我得閒就會去Ufufu飲杯嘢食個晏,佢哋環境好悠閑,系一個放空自己享受me time又或者約三五知已小聚一下嘅好地方。又要再贊吓呢度店員,真係超級nice笑容滿滿,成個氣氛都特別輕鬆。呢度提供日式輕食料理、甜品同咖啡都好出色!牛油果雞胸多士佢哋嘢食嘅擺盤都係色彩繽紛,熟度正好嘅牛油果系我嘅至愛,雞胸肉高質唔鞋,配上薄荷醬汁清新開胃。加入糖心蛋、沙律菜、車厘茄、蘑菇,口感層次好豐富!另一邊系法式西多士,口感鬆軟濕潤充滿蛋香,用咗高質士多啤梨點綴,新鮮爽甜,配上忌廉同楓糖漿,系超級滿足又好味!照燒親子雞薄餅日式薄餅,薄餅金黃酥脆,充足嘅雞肉口感嫩滑,流心蛋做到親子嘅配搭,配上沙律醬,味道層次豐富。午市12:30-14:30仲可以加錢升級coffee set,多款咖啡都好精美香濃,連凍摩卡都有拉花,真係好抵食吖!天山抹茶雪糕茶味好香濃,配上紅豆蓉同白玉,尤其加入脆片,令口感十分豐富!UFuFu Cafe荃灣大壩街 4-30號荃灣廣場3樓 321-323號舖

呢度提供日式輕食料理、甜品同咖啡都好出色!

牛油果雞胸多士

照燒親子雞薄餅