2014-01-18 692 views
今日咁岩就去開荃灣,哥話食過還可以,一見排左好多人咁,咁就試下依間喇我地叫左個兩個西冷set同t骨牛扒set,其中一個就配左黑椒汁(+3蚊)首先餐包方面,應該冇加熱過,凍既包。湯就不過不失。餐具方面就唔太乾淨,不過可以自己清潔下就ok。值得一讚係扒上個陣都幾好,有條方巾遮擋衣服之用,有別其他餐廳就咁用紙巾遮一遮。T骨7成好韌,切好耐,友人食食下都放棄左繼續食。西冷似乎幾受歡迎,我地叫完之後都聽到話冇曬嚕,上個陣,有少少失望,扒方面,我既7成西冷太硬,煎得過左啲火,唔似7成,咬落去肉質嘛嘛。薯菜方面,硬左少少。而黑椒汁的確唔錯,5成熟係岩岩好。飲品有橙汁,啤酒,汽水,同茶選擇。算係多選擇。之後仲有甜品作完結。總結:有機會可以試總店,不過一定唔會叫T骨。

首先餐包方面,應該冇加熱過,凍既包。湯就不過不失。
餐具方面就唔太乾淨,不過可以自己清潔下就ok。

T骨7成好韌,切好耐,友人食食下都放棄左繼續食。

薯菜方面,硬左少少。

而黑椒汁的確唔錯,5成熟係岩岩好。

飲品有橙汁,啤酒,汽水,同茶選擇。算係多選擇。

之後仲有甜品作完結。

總結:有機會可以試總店,不過一定唔會叫T骨。
2014-01-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)