2021-12-24 176 views
好耐之前同fd黎食過一次夜晚坐出面,幾好feel 同景都唔錯,野食都ok所以今次同老公試,點知勁失望因出面好大風所以佢編我坐入面都無所謂,點知擺我喺角落頭…..唔好話景,裝飾都影唔到,都算。仲要食食下個manager 拎張凳劈左喺我側邊,真係側邊,我行出去要小心唔係撞到佢張凳嗰隻!而佢係無同我講任何例如唔好意思擺一陣咁,咩都無講!我以為佢一陣拎走啦,點知到我走都無人拎走張凳,我覺得自己好似比人編左去垃圾桶度坐咁囉!另外野食難食左…..個蜆意粉得幾隻蜆仲有d un (我幅相係啱啱擺底未開始食,見到得幾隻),意粉係無味既。三文魚同湯正常但無乜特別,送湯個蒜蓉包唔夠脆。最好味算係個沙律。咖啡都一般….雖然話貴唔貴,但加埋一都五百幾唔算勁平,我自己就唔會再幫襯了