2022-11-05 15 views
上個星期同我老婆去荃灣一間輪胎車鋪換輪胎,等候期間,見到旁邊有間烤魚店,反正都要等,仲見到有午市優惠、所以就決定入去試下,邊食邊等!距地有幾款唔同既魚類,我本人就唔鍾意食太多骨既魚,所以我就選左條多寶魚。距地有8種唔同味道既辣味同埋2款唔辣既,當然我就比較鍾意食辣,所以選左剁椒味!距地仲有鮑魚雞煲選擇,見到旁邊個檯食緊,見到都好想食,但係我地得兩個人,怕食唔曬,時間有緊逼,唯有下次再黎試。我地都有叫左幾款配料,鵝腸, 萵筍,豆卜,秀珍菇,魚卜同埋娃娃菜,配料樣樣都好新鮮,洗得好乾淨,份量足夠。期間,我地都叫左幾串串燒,雞肉,牛肉,羊肉,串燒燒得唔錯,啲肉質唔靭。同埋都叫左涼拌青瓜,酸酸地好開胃..決定下次再黎試埋個寶魚雞煲!